Detroitā uz skatuves izbrauc Lexus LF-LC

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau kādu laiku pirms Detroitas auto izstādes atklāšanas globālajā tīmeklī sāka parādīties informācija par jaunu Lexus zīmola sporta auto konceptu LF-LC.

Līdz ar Detroitas auto šova atklāšanu noslēpumainības plīvurs ir kritis un iepriekš tikai daļēji parādītais auto nu ir redzams pilnā apmērā un no visām pusēm.

Lexus LF-LC
Lexus LF-LC Foto: Lexus

Tā ārējā dizainā, kas izstrādāts Lexus dizaina nodaļā Kalifornijā, redzama ietekmēšanās no jaunākajiem markas modeļiem - CT 200h un jaunākās paaudzes GS -, un, kā norāda kompānijā, LF-LC kā dizains attīstīsies tālāk un stila nianses var sagaidīt sērijveida modeļos, kuri tiks izlaisti tuvāko 24 mēnešu laikā. To vidū var atzīmēt radiatora režģa dizainu, kurš mazliet vienkāršākā formā jau redzams jaunākajā GS, un vēl asākas lūzuma līnijas, kas mīsies ar visai masīviem apaļīgumiem.

Auto salonā, kurā ir 2+2 sēdvietas, uzsvars likts uz funkcionalitāti un vadītāja ērtībām, tādēļ šeit ir virkne vairāk nekā 12 collas lielu ekrānu, ko izmantot nozīmīgās informācijas nolasīšanai un auto sistēmu pārvaldībai. Kā apdares materiāli LF-LC salonā izmantota augstvērtīga āda, zamšāda, pulētas metāla detaļas un koks, kas apvienojumā ar plāniem sporta sēdekļiem un stūri rada elegantu, taču vienlaicīgi arī sportisku atmosfēru.

Tehnikai šajā auto nav nozīmes, un to apliecina Lexus preses relīze, kurā dizainam atvēlētas divas lapas, bet spēka agregātu aprakstam viena rindiņa - un tajā ir teikts, ka LF-LC ar Advanced Lexus Hybrid Drive un klasisko piedziņu nodrošina hibrīdiem raksturīgo veiktspēju un degvielas ekonomiju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu