Prasa Ušakovam skaidrot naudas saņemšanu no Krievijas

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas domes (RD) frakciju bloka «Vienotība» deputāts Olafs Pulks nosūtījis vēstuli Rīgas domes priekšsēdētājam Nilam Ušakovam, lūdzot informēt, vai tikusi saņemta nauda no Krievijas Federācijas vēstniecības un vai finanšu līdzekļu saņemšana turpinās vēl šobrīd.

Mērs nav noliedzis naudas saņemšanu

Kā TVNET skaidroja Pulks, publiskajā telpā jau vairākkārt izskanējusi informācija par iespējamo Ušakova saistību ar Krievijas Federācijas vēstniecību.

Tomēr domes priekšsēdētājs nekad nav noliedzis pašu faktu - nauda no Krievijas Federācijas vēstniecības Latvijā saņemta.

Lai kliedētu šaubas un interpretācijas par šo tēmu, deputāts Pulks nosūtījis vēstuli domes priekšsēdētājam, kurā lūdz sniegt skaidrojumu gan par Saeimas deputāta pilnvaru laikā īstenoto finansējuma saņemšanu, gan par RD priekšsēdētāja darbības laikā risinātiem jautājumiem ar Krievijas Federācijas vēstniecību Latvijā.

Nav pārliecināts, vai RD ir drošās rokās

«Neesmu pārliecināts, ka Rīgas dome ir drošās rokās, ja intensīva sadarbība notiek tikai vienā virzienā,» skaidro deputāts Pulks.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu