Pekinas restorāns specializējas ēdienos no dzīvnieku dzimumorgāniem (5)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pekinā darbojas restorāns, kurš specializējas "bian" (peņu) un "bao" (sēklinieku) ēdienu gatavošanā.

Unikālais ķīniešu restorāns "Guolizhuang" (burtiski tulkojot - "spēks katlā") tika atvērts pagājušajā gadā, un neparasto maltīšu ēdājiem tiek solīta potences uzlabošanās un veselīgāka sejas āda.

"Šobrīd neviens cits restorāns nespecializējas peņu ēdienos. Vairums restorānu piedāvā dažus no šiem ēdieniem, bet viņiem ir tikai divu vai trīs veidu dzīvnieku peņi. Tāpēc mēs nolēmām padarīt dzimumlocekli par mūsu specialitāti," pavēstīja restorāna īpašnieks Guo Jaņšens.

Restorānā, kurš atrodas eleganti izdekorētā pagalmā netālu no ezera, apmeklētājiem tiek piedāvāti vairāk nekā 30 veidu dzīvnieku peņu, kas tiek pasniegti ķīniešu virtuvei raksturīgi - sacepti ar kartupeļiem un sīpoliem.

Par cenu no apmēram 40 līdz 400 dolāriem iespējams nobaudīt visdažādāko dzīvnieku dzimumorgānus - jaku, ēzeļu, suņu, vēršu un pat roņu.

Ķīnieši tradicionāli uzskata, ka dzīvnieku dzimumorgāni ir ļoti barojoši un dod vīriešiem "spēku".

"Es bieži nāku šurp ēst, un es jūtos ļoti labi. Ja es ēdu šeit četras vai piecas reizes mēnesī, pēc neilga laika es jūtos enerģijas pilns," sacīja kāds no restorāna apmeklētājiem.

Dzimumlocekļi satur arī želatīna olbaltumvielas, kas sievietēm uzlabo ādas izskatu.

"Tas nāk par labu ne tikai ādai, bet arī nervu sistēmai, kā arī uzlabo garastāvokli," piebilda kāda restorāna ēdienu pazinēja.

Restorāna īpašnieks pievērš uzmanību arī tam, lai nepārkāptu nekādus savvaļas dzīvnieku aizsardzības likumus, un cenšas pārliecināt cilvēkus, ka nebrīvē audzētu dzīvnieku gaļa ir tikpat laba kā savvaļā augušiem.

Daudzi ķīnieši vardes, zīdtārpiņus un skorpionus uzskata par delikatesēm, tāpēc arī peņu ēšana īpaši nepārsteidz.

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu