Jelgavas novadam neizdodas nomāt kārotos auto (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.zz.lv

Jelgavas novada izsludinātais jauno auto nomas konkurss beidzies bez rezultāta, jo neviens pretendents nav iesniedzis prasībām atbilstošu piedāvājumu.

Jelgavas novada pašvaldības konkursā par jaunu automašīnu nomu pieteicies viens pretendents – SIA «Swedbank autoparku vadība» –, taču, tā kā piedāvājums neatbilda konkursa nosacījumiem, tas beidzies bez uzvarētāja izsludināšanas, informē pašvaldības preses sekretārs Edgars Sauka.

«Ziņas» rakstīja, ka Jelgavas novada Dome nomas konkursā prasīja divus jaunus džipus un vienu jaunu auto ar sedana tipa virsbūvi, bet starp prasībām bija ādas salons un ādas stūre, jonizēta divu kameru klimatkontrole, tonēts aizmugures stikls un tamlīdzīgas «ekstras». Pašvaldība norādīja, ka jaunie auto tikšot Sesavas, Valgundes un Vircavas pagastu pārvalžu vajadzībām.

Uz jautājumu, kāpēc novads automašīnām prasa tik smalku aprīkojumu, kas sadārdzina iepirkumu, pašvaldība atbildēja, ka konkrētās prasības jau daudzus gadus netiek uzskatīts par ekstra klases, bet gan faktiski tiek iekļautas visu automašīnu bāzes paketes komplektācijā. To sarunā ar «Ziņām» noraidīja kāda liela uzņēmuma pārstāvis, kas ikdienā nodarbojas ar jaunu automašīnu tirdzniecību. Gan klimatkontrole, gan ādas multistūre, gan citas no minētajām specifikācijām esot īpašas ērtības, kas auto cenu sadārdzina. «Nevaru iedomāties nevienu auto, kurai tas viss būtu bāzes aprīkojumā. Ja nu tikai kāda Japānas vai Korejas autotirgotāja piedāvājumā,» viņš saka un secina, ka iepirkuma sludinātājs jau zina, kādu auto vēlas saņemt.

Uz jautājumu, vai tiek cerēts uz KIA automašīnām, ar kādām pašlaik brauc novada vadība, pašvaldība atbildēja, ka prasībām atbilstot arī citi auto, «piemēram, «SsangYong Kyron», «Honda CRV», «Nissan Qashqai», «Hyundai Santa Fe»».

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu