Subaru izpelnījies atzinību Skandināvijā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pēc Zviedrijā veiktā apmierinātības pētījuma "AutoIndex 2010" ir redzams, ka visvairāk ar savu automašīnas izvēli ir apmierināti Subaru īpašnieki.

Skandināvijā lielākais apmierinātības pētījums šogad savāca aptuveni 15 000 Zviedrijā dzīvojošo automašīnu īpašnieku vērtējumus par savu transportlīdzekli un par klientu apkalpošanu tajos uzņēmumos, kas nodarbojas ar viņu auto pārdošanu un apkopi.

"AutoIndex", kas tiek sastādīts kopš 2001. gada, ir lielākais autoīpašnieku vidū realizētais apmierinātības pētījums Skandināvijā. Subaru ir regulāri figurējis šā pētījuma labāko starpā, 2008. gadā Zviedrijā ar savu automašīnu apmierinātie Subaru īpašnieki izpelnījās trešo vietu, bet 2007. un 2009. gadā tas kļūst par uzvarētāju.

Autovadītāji, kas piedalījās pētījumā, atbildēja uz vairāk nekā simts jautājumiem par sava transportlīdzekļa kvalitāti un klientu apkalpošanu uzņēmumā, kurš nodarbojas ar tā apkopi. Visi pētījumā piedalījušies autoīpašnieki bija privātpersonas, kuru automašīnu maksimālais vecums nepārsniedz septiņus gadus. Tāpat kā pagājušajā gadā, arī šoreiz ar pārliecinošu pārsvaru ar savu automašīnas izvēli visvairāk apmierināti bija Subaru īpašnieki. Subaru sekoja BMW un Toyota klienti.

"Par Subaru uzticamību un automašīnu kvalitāti vairs neviens nešaubās. Gadu no gada pēc autoīpašnieku vērtējumiem arvien vairāk kļūst skaidrs, ka līdzās augstākā līmeņa produkcijai mēs spējam piedāvāt arī tāda paša līmeņa apkalpošanas kvalitāti. Uzmanības vērta produkcijas kvalitāte un priekšzīmīga klientu apkalpošana arī ir galvenie iemesli, kādēļ saskaņā ar vairākiem pētījumiem tieši Subaru ir visvairāk apmierināto autoīpašnieku," atzina "Subaru Nordic AB" Baltijas reģionālais vadītājs Ringo Rahumēls (Ringo Rahumeel).

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu