Premjers iecerējis lidināties vēja tunelī (32)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Piedaloties starptautiskās izstādes "World Expo 2010" Latvijas paviljona atklāšanā Šanhajā, premjers Valdis Dombrovskis (JL) iecerējis lidot vertikālā vēja tunelī, kas būs centrālais paviljona eksponāts, informēja valdības vadītāja preses sekretāre Līga Krapāne.

Plānots, ka paviljona atklāšanā, 26.maijā premjers personiski izmēģinās vēja tuneli, un patlaban tiekot strādāts pie tehniskajiem risinājumiem, lai ar interneta starpniecību to tiešsaistē varētu vērot arī Latvijā.

Pirms pieciem gadiem SIA "Aerodium" netālu no Siguldas izveidoto vertikālā vēja tuneli izmēģināja Dombrovska partijas biedrs Einars Repše (JL), kurš tolaik pildīja aizsardzības ministra pienākumus. Arī Šanhajā tuneli izveidojusi Latvijas kompānija "Aerodium".

Jau ziņots, ka šonedēļ Dombrovskis piedalās Ķīnas un Eiropas Savienības forumā. Vizīte Ķīnā turpināsies līdz ceturtdienai.

Komentāri (32)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu