Premjers dosies uz Ķīnu atklāt Latvijas paviljonu "World Expo" izstādē (48)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No 23.maija līdz 27.maijam Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (JL) apmeklēs Ķīnu, kur piedalīsies starptautiskās izstādes "World Expo 2010" Latvijas paviljona atklāšanā un tiksies augsta līmeņa valdības un pašvaldību amatpersonām.

Svētdien Dombrovskim plānota tikšanās ar Ķīnas Centrālās komitejas starptautiskā departamenta ministru Vangu Jiarui, lai pārrunātu divpusējās attiecības, kā arī Eiropas Savienības un Ķīnas attiecības.

24.maijā Latvijas premjers tiksies ar Ķīnas vicepremjeru Hui Ļanjui. Pēc tam plānota Ministru prezidenta dalība un uzstāšanās ar uzrunu pirmajā Ķīnas un Eiropas Savienības augsta līmeņa politisko partiju forumā. Arī 25.maijā Dombrovskis turpinās dalību Ķīnas un Eiropas Savienības forumā.

26.maijā Dombrovskis piedalīsies starptautiskās izstādes "World Expo 2010" Latvijas paviljona atklāšanā Šanhajā, bet 27.maijā Ministru prezidentam plānotas tikšanās ar Šanhajas pašvaldības amatpersonām.

Vizītes mērķis ir veicināt Latvijas un Ķīnas sadarbību ekonomikā, kultūrā, izglītībā, kā arī politiskajā līmenī, informēja premjera preses dienests.

Dombrovskis Latvijā atgriezīsies 27.maija vakarā.

Komentāri (48)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu