Latvijas Blondīņu asociācijas labdarības kopprojekts Beļģijā (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maija sākumu Latvijas Blondīņu asociācija pavadīja Beļģijā, Kortreikas pilsētā, palīdzot realizēt nozīmīgu labdarības projektu Rose Royce, lai piesaistītu naudas līdzekļus iestādei, kura palīdz bērniem ar kustību un garīgajiem traucējumiem ar dažādām unikālām terapijām.

Noslēguma pasākumu, kura devīze bija „Arī bērns invalīds ir V.I.P” ieradās atbalstīt vairāk nekā 400 viesu, tai skaitā Latvijas vēstnieks Beļģijā Raimonds Jansons, Kortreikas mērs  LIEVEN LYBEER, tieslietu ministrs STEFAAN DE CLERCK un ekonomikas ministrs VINCENT VAN QUICKENBORNE.

Latvijas Blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte: „Mūsu organizācijas galvenais mērķis ir atbalsts ģimenēm un bērniem ar kustību traucējumiem. Nepietiek tikai ar vēlmi palīdzēt, jebkuram projektam ir vajadzīgs finanšu atbalsts, un diemžēl bez publicitātes to ir grūti sasniegt. Latvijas Blondīņu asociācija ir diezgan netradicionāls risinājums, kā, pievēršot sabiedrības uzmanību, var palīdzēt citiem. Eksistējot tikai gadu, jau veiksmīgi esam realizējuši četrus labdarības projektus. Beļģijas projekts bija pirmais veiksmīgais starptautiskais kopprojekts, kas palīdzēja gan mums, gan Beļģijas organizācijai piesaistīt naudas līdzekļus.”

Paralēli labdarības projektiem, Latvijas Blondīņu asociācija katru gadu maija pēdējā nedēļā rīko Go Blonde festivālu un parādi. Pērn Rīgā notikusī blondīņu parāde guva plašu pasaules mediju uzmanību, palīdzot Latvijai nokļūt lielajos ziņu kanālos ar pozitīvu vēstījumu – “Latvija ir atradusi veidu, kā cīnīties ar krīzi”. Vācijas nacionālais televīzijas kanāls 1 uzņēma dokumentālo filmu par Latvijas Blondīņu asociāciju. Parāde tika atspoguļota vairāk nekā 500 publikācijās internetā, drukātajā presē New York Post, Chicago Times, China View pirmajās lapās, populārajos dzīvesstila žurnālos Mairie Claire ASV un Grazia Anglijā.

Īsi pirms festivāla Latvijas Blondīņu asociācija, pateicoties ziedotājiem, būs sasniegusi galveno mērķi - Kronvalda parkā tiks atklāts publiskais rotaļlaukums bērniem ar kustību traucējumiem. Šis laukums ir īpašs ar to, ka tam būs gumijas segums, lai uz tā varētu uzbraukt ar ratiņiem. Laukums tiks dāvināts Rīgas pilsētai.

Šā gada 29.maijā festivāla Go Blonde ietvaros Rīgā Doma laukumā notiks pasaulē vērienīgākā blondīņu parāde. Festivāls Go Blonde, kuru jau otro gadu organizē Latvijas Blondīņu asociācija, notiks 28. un 29. maijā.  

Festivāla Go Blonde ietvaros 28. un 29. maijā Rīgā tiks piedāvāti dažādi pasākumi: tematiskā ballīte „Džezā tikai meitenes”, „Džentlmeņi izvēlās blondīnes”, Merilinas Monro līdzinieču konkurss Motormuzejā, Blondīņu parāde un kopdeja Doma laukumā, Blondo Dīvu koncerts un noslēguma labdarības pasākums Pink Party nakts klubā Godvil.

Plašāka festivāla Go Blonde programma ir pieejama īpaši šim pasākumam izveidotā mājas lapā www.goblonde.lv.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu