"Biezākie" joprojām dzīvojas pa ārzemju kūrortiem (217)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: "Snapshots"

Lai gan liela daļa cilvēku šajos krīzes apstākļos ir bez darba un par apmaksātu atvaļinājumu nemaz nesapņo, tomēr joprojām ir ļaudis, kuri brīvdienas pavada, ceļojot pa ārzemēm. Portāla TVNET un "Snapshots" aptauja liecina, ka ārzemju kūrortus visbiežāk izmanto cilvēki ar lielākiem ienākumiem - virs 800 latiem mēnesī.

Vienlaikus aptaujas rezultāti liecina, ka arī daļa cilvēku ar salīdzinoši zemākiem ienākumiem - līdz 150 latiem mēnesī - atvaļinājumu plāno pavadīt, ceļojot pa ārzemēm. Tikpat daudz aptaujāto ar šādiem ienākumiem arī plāno ceļot pa Latviju.

Šie cilvēki gan neplāno uzturēties kūrortos. Iespējams, viņi izvēlas lētākas uzturēšanās vietas.

Protams, cilvēki ar ienākumiem virs 800 latiem ceļojumus plāno biežāk - uz ārzemēm atvaļinājumā iecerējuši doties 38% aptaujāto ar šādiem ienākumiem.

Piespiedu atvaļinājums

Diemžēl daļa cilvēku jau šobrīd ir piespiedu atvaļinājumā un tas viņus neiepriecina: "Esmu bezdarbnieces atvaļinājumā jau 6 mēnešus!" vai "Atpūšos jau otro gadu – esmu bezdarbnieks."

Foto: "Snapshots"

Portāla TVNET un "Snapshots" interneta aptauja notika pagājušajā nedēļā, un tajā piedalījās gandrīz 900 cilvēku.

Komentāri (217)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu