Penelope Krusa beidzot precas (11)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Beidzot pienācis ilgi gaidītais brīdis, kad aktieru pāris Penelope Krusa un Havjērs Bardems beidzot nolēmuši savas trīs gadus ilgās attiecības reģistrēt oficiāli - vasarā gaidāmas kāzas!

Kā ziņo tabloīdi, zvaigžņu pāris neplāno lielas kāzas - gluži pretēji, viņi ir nolēmuši šo dienu veltīt vien sev un sev tuvākajiem cilvēkiem. Kāzu ceremonija plānota dzimtajā Spānijā, kur abi aktieri pavadījuši savu bērnību.

"Penelope un Havjērs ir sapratuši, ka abu dzīves ir jāsaista uz mūžu. Trīs gadu ilgajās attiecībās abi jau ir viens otru pārbaudījuši un pietiekami labi iepazinuši, lai turpmāk viens otru dēvētu par vīru un sievu," izdevumā "National Enquirer" stāsta kāds pāra tuvs draugs.

Kā apgalvo spāņu skaistule, laulība ir loģisks abu attiecību turpinājums: "Es nevaru simtprocentīgi apgalvot, ka laulības dzīve kaut ko mainīs, bet zinu, ka ticu mīlestībai un ģimenes laimei. Protams, ilgojos arī pēc mazuļa!"

Krūzas un Bardema romāns sākās 2007.gadā, bet pazīstami abi ir krietni ilgāk, jo kopā filmējušies jau četrās filmās.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu