Alfa Romeo īpašnieki sabrauks Šlokenbekā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Alfa Romeo

Tradicionālais Alfa Romeo īpašnieku pavasara salidojums šogad notiks 1. maijā Šlokenbekas muižā, TVNET informēja Latvijas Alfa Romeo īpašnieku kluba pārstāvis Lauris Bāliņš.

"Šogad gaidām sarodamies rekordlielu Alfa Romeo automašīnu skaitu," norāda Bāliņš. "Alfistu dvēseles sildīs dažādu paaudžu Alfa Romeo kabrioleti un kupejas, sākot ar klasiskajiem piecdesmito gadu Giulia un septiņdesmito gadu GTV. Ceram sagaidīt kuplākā skaitā astoņdesmito gadu leģendas, itāļu TV seriāla "La Piovra" (Astoņkājis) zvaigznes Alfa 75, Alfa 90 un Alfa 33."

Pasākuma ietvaros notiks "Concours d'Elegance", kurā tiks vērtētas vērtēsim elegantākās, vislabāk saglabātās un sakoptākās Alfas no Latvijā populārāko modeļu saimēm: Alfa 147, Alfa 156 un Alfa 166. Kluba pārstāvji iepazīstinās ar šīs sezonas pasākuma kalendāru, kas solās būt īpaši aizraujošs, ņemot vērā Alfa Romeo markas 100 gadu jubileju.

Pasākuma sākums plkst.11 Šlokenbekas muižā. Dalība pasākumā ir bez maksas. Vairāk informācijas - www.alfaclub.lv.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu