Divi BMW saskrienas grāvī (143)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: flickr.com

Piektdien Valgundes pagastā divas BMW markas automašīnas vienuviet noslīdējušas no ceļa un sadūrušās grāvī. Kopumā piektdien un nedēļas nogalē Jelgavas iecirknī reģistrēti 50 izsaukumi, informē Valsts policija. Aizturēti pieci iereibuši autovadītāji.

26.martā Valgundes pagastā autoceļa P-101 «Kalnciems – Jūrmala» piektajā kilometrā 1973.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu BMW 525, izvēlējās ātrumu, kas neatbilst laika apstākļiem, kā rezultātā nobrauca no brauktuves un iebrauca grāvī. Tūlīt aiz viņa 1962.gadā dzimis vīrietis ar BMW 320 arī izvēlējās neatbilstošu ātrumu, kā rezultātā iebrauca grāvī un tajā sadūrās ar automašīnu BMW 525.

Jelgavā Lapskalna ielā konflikta laikā kādam 1986.gadā dzimušam jaunietim paziņas nodarīja miesas bojājumus un nolaupīja mobilo telefonu.

Zaļenieku pagastā iekļūts kādā mājā un blakus tai esošajā šķūnītī, no kurienes nozagtas dažādas mantas.

Valgundes pagasta Tīreļos, degvielas uzpildes stacijas «Viada» teritorijā pie autoceļa Rīga – Skulte – Liepāja 1961.gadā dzimusi sieviete pēc degvielas uzpildes automašīnai «Mazda MX-3» neatvienoja uzpildes pistoli no auto, kā rezultātā, sākot kustību, sabojāja uzpildes sūkni.

Jelgavā, Pulkveža Oskara Kalpaka ielā, 4.pamatskolas stāvlaukumā pagaidām nezināms vīrietis, vadot nenoskaidrotu automašīnu, ietriecies stāvošā automašīnā «Audi 80» un pametis notikuma vietu.

Lielpatones pagastā 1977.gadā dzimis vīrietis konstatēja, ka no bikšu aizmugurējās kabatas pazudis maks ar dokumentiem.

Valgundē, Liepu ielā 1991.gadā dzimušam jaunietim nenoskaidrotos apstākļos pazudusi pilsoņa pase.

28.martā Jelgavā, Katoļu ielā automašīnai «Audi A3» tika sabojāts priekšējais atdurstienis un dekoratīvā reste.

Komentāri (143)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu