Kā būt formā pludmales sezonai 99 dienās – lasi marta VESELĪBĀ!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kamanas taisa vasarā, ratus – ziemā. Šajā teicienā slēpjas arī laimīga un skaista cilvēka noslēpums: viss jādara laikus, lai sasniegtu labāku rezultātu un izvairītos no stresa.

Pludmales sezonas sākums ir laiks, kad sporta klubi ir pārpildīti, kosmetologi strādā melnās miesās, lai izdabātu visiem klientiem, un pie diētas ārsta iegriežas arvien vairāk tievētgribētāju. Labas formas atgūšana pāris nedēļu laikā tikpat kā nav iespējama, tāpēc seko līdzi skaistuma programmai trīs mēnešu garumā.

VESELĪBA piedāvā tev praktisku programmu trīs mēnešu garumā, lai pludmales sezonu tu sagaidītu lieliskā formā!

Marta VESELĪBĀ uzzini arī, kāpēc Iveta Feldmane ir pārliecināta, ka viņai nepieciešams pozitīvais stress!

Izgaršot gan darbu, gan atpūtu, neturēt naidu un nenīkuļot – tieši tā cenšas dzīvot Iveta Feldmane, TV3 raidījuma producente un sava vīra, plastikas ķirurga Kaspara Feldmaņa privātklīnikas mārketinga vadītāja.

Vai novājēt bez ciešanām un diētām ir iespējams? Jā! - ir pārliecināts žurnālists Ivars Āboliņš un stāsta par personisko pieredzi. Lai tiktu vaļā no vairāk nekā 20 kilogramiem, viņš stingri ievēroja vienu noteikumu – nepieēsties kā sivēnam – un vēl dažus knifus, kuros viņš tagad vaļsirdīgi dalās ar VESELĪBU.

VESELĪBA martā atklāj mītus un patiesību par migrēnu. Sniedz rīcības plānu, kā rīkoties, ja aizkritušas ausis, kas ir ļoti smalks “aparāts” un ko neprasmīga pašārstēšana var nopietni sabojāt. Uzzini vairāk par fobijām un noskaidro, kā tās pieveikt. Bet vēderpriekiem – profesionāla pavāra padomi, kā no sacietējušas maizītes pagatavot garšīgu desertu, grauzdiņus zupai un universālu rīvmaizi!

Kā arī daudz citu interesantu un ļoti noderīgu rakstu atradīsi žurnāla VESELĪBA marta numurā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu