Zeltiņa un Feldmane sarīko sievišķīgāko 8. marta ballīti (4)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskajā sieviešu dienā, kas tiek atzīmēta 8.martā, aktrise Agnese Zeltiņa un Iveta Feldmane gandrīz teātrī „Artelis” organizēja šai dienai veltītu ballīti „Karaoke tikai dāmas!”. Īpašajā 8.marta ballītē dažādas sabiedrībā populāras dāmas vienojās muzikālos priekšnesumos.

„Karaoke tikai dāmas!” uzstājās Jana Key, Jana Kalniņa, Aina Poiša, Dace Dēnava, Agnese Zeltiņa, Iveta Feldmane, Agnese Rakovska, Ineta Rudzīte, Liene Zostiņa, Ieva Adamss, Kristīne Balāvina, Adriana Roze ar dziesmām no īpaši 8.martam sagatavotā „Karaoke” izklaides repertuāra.

Pasākuma mērķis bija ne tikai jaukas svētku atmosfēras radīšana, bet  arī ziedojumu vākšana resursu centram sievietēm "Marta", kas sniedz bezmaksas palīdzību ģimenes vardarbībā cietušām sievietēm. Turklāt pasaulē sabiedrībā talantīgas sievietes, tādas kā Miucia Prada, Frīda Džanīni, Rīza Viterspūna, Nikola Kidmena, aktīvi pauž savu nostāju asi vēršoties pret vardarbību ģimenē, no kuras cieš meitenes un sievietes.

Arī Latvijā ir pienācis brīdis, kad sabiedrībā pazīstamas sievietes sāk iesaistīties un atbalstīt ideju par palīdzību sievietēm, kuras cieš no vardarbības.

Lūgto viesu vidū bija tērpu mākslinieki Jevgēņijs Šaraburko, Jurijs Kupiansky, režisore Dita Torstere, modeļu aģentūras "Vacatio" izpilddirektore Ieva Līpiņa, Lolita Neimane, uzņēmēja Marika Ģederte, Dita Danosa, TV sejas  Anna Rozīte un Agnese Vārpiņa, Teātra Observatorijas aktieri Karīna Tatārinova, Rihards Lepers, Andris Bulis, Vita Balčunaite, kā arī režisore Gaļina Poliščuka. Savukārt vakara vadītāju lomās iejutās Jānis Strapcāns un Markus Riva.

Pasākums nebūtu iespējams bez "Dr. Feldmaņa privātklīnikas" īpašnieka Kaspara Feldmaņa atbalsta, kā arī vairākiem citiem privātiem atbalstītājiem: pasākumu ar balvām un skaistām veltēm kuplināja „Kerastase”, „Madara” kosmētika, „Blue Box”, kā arī "Polis un Valerts".

Agnesei Zeltiņai un Ivetai Feldmanei šis bija pirmais kopīgi rīkotais pasākums, taču dāmas neslēpj, ka, iespējams, nebūt ne pēdējais. Pasākuma organizētājas piebilst, ka, sajūsmināto atsauksmju iedrošinātas, dāmas ir gatavas tradīciju turpināt, piedāvājot izsmalcinātu, tomēr draudzīgu un  iedvesmojošu izklaidi īpašai publikai arī turpmāk.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu