Suzuki 80. Ženēvas autošovā (3)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

80. Ženēvas autošovā Suzuki Motor Corporation iepazīstinās ar saviem jaunākajiem sasniegumiem. Apmeklētājiem būs iespēja gūt ieskatu Japānas ražotāja sasniegumos ceļā uz zaļāku, tīrāku nākotni un citos jauninājumos.

Swift Plug-in hibrīds: 54 kW motors, ko darbina litija jonu akumulatori

Pēc pēdējā Tokijas autošovā notikušās Swift Plug-in hibrīda pirmizrādes Suzuki to pirmo reizi prezentēs Eiropā. Swift Plug-in hibrīds apvieno 54 kW (73 ZS) motoru, ko darbina litija jonu akumulatori, un 660 cm3 iekšdedzes dzinēju, kas veic akumulatoru papildu uzlādi, ja galamērķa sasniegšanai resursu nepietiek. Swift galvenokārt paļaujas uz elektromotoru, veicot īsos attālumus līdz 20 km.

Foto: Publicitātes foto

Kizashi: Augstākās klases ekskluzivitāte

Veicot lēcienu uz priekšu D segmentā, Suzuki pirmo reizi Eiropā prezentēs pilnīgi jauno Kizashi - markas flagmani pasažieru automašīnu sortimentā. Sedans standarta aprīkojumā ietver inteliģento četru riteņu piedziņu i-AWD. Automobili uz priekšu dzen 2,4 litru četru cilindru dzinējs, kas apvieno 178 ZS un 230 Nm. Motors strādā pārī ar bezpakāpju variatoru. Suzuki norāda, ka Kizashi atbilst savam japāniskajam nosaukumam un ir "lielu lietu priekšvēstnesis".

Grand Vitara: Pilsētnieciskāks stils

Ženēvas autošovā notikusi arī jauna 3 un 5 durvju Grand Vitara versijas pirmizrāde. Šā auto galvenā atšķirība ir bagāžas nodalījuma durvis bez rezerves riteņa.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu