Seat Ibiza universāls (6)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pērn Frankfurtes auto šovā Seat prezentēja Ibiza konceptauto ar universāla virsbūvi, bet jau pēc nepilna mēneša spāņi Ženēvā rādīs mazās klases universāla sērijveida versiju Ibiza ST.

Seat preses materiālos minēts, ka auto pārdošanā nonāks vasaras sākumā un pircējiem tiks piedāvāts izvēlēties starp sešiem dzinējiem un bagātīgu aprīkojuma klāstu.

Salīdzinot ar Ibiza hečbeku, ST modelis ir 4,23 metrus garš, tātad par vismaz 18 centimetriem garāks. Tas nozīmē, ka būdams kompakts izmēros, auto vienlaicīgi spēj piedāvāt pietiekamu funkcionalitāti praktiski domājošiem cilvēkiem, kam vajadzīgs kas vairāk par Seat modeļu dinamisko arrow dizaina valodu. Vienlaicīgi Ibiza ST ir par astoņiem centimetriem īsāka nekā kompaktklases modelis Leon.

Lai kā arī būtu, standarta piecu sēdvietu konfigurācijā Ibiza ST bagāžas nodalījuma tilpums ir 430 litri. Tilpumu pakāpeniski var palielināt, nolokot aizmugurējā sēdekļa atzveltni. Cik liels ir tilpums, ja nolocīts viss iespējamais, Seat gan neatklāj.

Ibiza ST varēs izvēlēties trīs benzīna un trīs dīzeļdzinējus. Četri no šiem motoriem ir ar degvielas tiešo iesmidzināšanu un turbopūti. Motori nosedz jaudas spektru no 70 līdz 105 zirgspēkiem, taču Seat īpaši izceļ divus no tiem - 1,2 litru TDI un 1,2 litru TSI motorus.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu