Alfa Romeo sāk kārdināt alfistus (20)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ženēvas auto šovā Alfa Romeo prezentēs kompaktklases modeli Giulietta, kura potenciālos pircējus jau sācis kārdināt pusotru minūti garš video globālajā tīmeklī.

Ja tam nebūtu subtitru angļu valodā, liela daļa potenciālo pircēju neuzzinātu, ka Giulietta ir īsts Alfa Romeo, kas liek atdzīvoties tavam iekšējam autobraucējam. Tas ir auto ar Alfa Romeo gēniem - īsts sporta auto caur un cauri. Tāpat aizkadrā runātājs norāda, ka auto stils ir unikāls, bet, neskatoties uz to, Giulietta ir domāta lietošanai katru dienu.

Alfa Romeo Giulietta esot būvēta ar padziļinātu uzmanību detaļām, lai auto sniegtu maksimālu komfortu un drošību vienmēr, visās situācijās. Tai pašā laikā tas ir auto ar spēcīgiem motoriem, labām dinamikas un vadāmības īpašībām.

TVNET jau iepriekš rakstīja - Giulietta standarta izpildījumā tiks piedāvāta ar diviem benzīna motoriem, kas no 1,4 litru darba tilpuma attīsta 120 un 170 zirgspēkus, kā arī diviem dīzeļiem, kam attiecīgi ir 1,6 un 2 litru darba tilpums un 105 un 170 ZS jauda. Paredzēts izlaist arī āboliņa lapiņas versiju Quadrifoglio Verde ar 1,75 litru turbo motoru, kurš attīsta 235 ZS.

Komentāri (20)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu