Ķīnā sākti Latvijas paviljona būvniecības darbi izstādei "World Expo" (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Ķīnā, Šanhajā, uzsākti Latvijas paviljona būvniecības darbi starptautiskajai izstādei "World Expo 2010", biznesa portālu "Nozare.lv" informēja Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Vineta Vilistere-Lāce.

SIA "Aerodium", ar ko LIAA ir noslēgusi līgumu par Latvijas paviljona un vertikālā vēja tuneļa būvniecību un uzturēšanu, veic nepieciešamās aktivitātes, lai paviljons tiktu nodots līdz izstādes organizatoru noteiktajam termiņam - 24.aprīlim.

Nākamās nedēļas valdības sēdei iesniegtie dokumenti liecina, ka ir rasts risinājums līguma izpildes garantijai, kuru "Aerodium" sākotnēji nebija izdevies nodrošināt, jo uzņēmums saņēma atteikumus no visiem apdrošinātājiem, kas savukārt radīja draudus Latvijas dalībai izstādē "World Expo 2010".

Joprojām norit darbs pie finansējuma piesaistes no projekta līdzfinansētājiem. Ekonomikas ministrija ir izveidojusi vadības grupu Latvijas dalībai izstādē "World Expo 2010". Saskaņā ar vadības grupas nolemto ir izveidota ekspertu darba grupa kultūras programmas izstrādei sekmīgai Latvijas valsts tēla prezentācijai izstādē.

Ekspertu darba grupas sanāksmē un vadības grupas sēdē šā gada 22.decembrī tika akceptēts "Aerodium" piedāvātais Latvijas paviljona reklāmas un sabiedrisko attiecību kampaņas plāns, digitālās komunikācijas koncepcija, vienlaicīgi uzdodot "Aerodium" sadarboties ar projekta finansētājiem un ar katru saskaņot tā reklamēšanas veidus, auditorijai sniedzamās ziņas, lai maksimizētu to ieguvumus.

 Latvijas nacionālo dienu "World Expo 2010" organizēs 21.oktobrī, tās programmu orientējot uz biznesa iespēju reklamēšanu.

"World Expo 2010" norisināsies Šanhajā no 2010.gada 1.maija līdz 31.oktobrim. "World Expo" ir pasaulē nozīmīgākā starptautiskā izstāde, kas galvenokārt vērsta uz valstu tēla veidošanu un popularizēšanu. Saskaņā ar noslēgtā Latvijas dalības līguma un "World Expo 2010" nosacījumiem Latvijas paviljonam izstādē jābūt pilnībā pabeigtam līdz 2010.gada februāra beigām.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu