Pieci īpašumi, kur piepildīt sapni par dzīvi jūras krastā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Arco Real Estate

Baltijas jūras dziedējošais miers, krasta bangas, pastkartīšu cienīgie saulrieti un svaigais priežu gaiss ir tikai dažas no vērtībām, kas jau gadu simtiem mūs saistījušas un valdzinājušas. Ne velti, kad apspriežam, kāda būtu mūsu sapņu mājvieta, nereti izskan vēlme pēc mājas jūras krastā. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv piedāvā apskatīt piecus īpašumus dažādās cenu kategorijās, lai, iespējams, beidzot šo sapni piepildītu.

Moderna brīvdienu māja Pāvilostas novadā

Atpūtas māju ciematā “Mākoņu brīvdienas”, kas harmoniski iekļaujas šarmantajā Pāvilostas novadā, iegādei pieejama moderna un funkcionāla brīvdienu māja, ko ieskauj ziedošas lauku pļavas, kā arī nelieli koku un graudzāļu stādījumi. Askētiskais, 203 kvadrātmetrus plašais īpašums sastāv no dzīvojamās zonas ar skandināvu dizaina kamīnu, saunas, tehniskās telpas/garāžas, nojumes divām automašīnām, kā arī plašas terases, kur nesteidzīgi ļauties apkārtējās ainavas valdzinājumam.

Foto: Latio

Uzturoties šajā oriģinālajā brīvdienu mājā, tās īpašnieki vienlaikus varēs baudīt gan visas mūsdienu cilvēkam nepieciešamās ērtības, gan dabas tuvumu – ļauties saules peldēm, pastaigām, vindsērfingam, velobraucieniem, pūķošanai vai cita veida mierīgai vai aktīvai atpūtai pie jūras. Apskatīt moderno brīvdienu māju!

Ekskluzīva lauku viensēta Jūrkalnē

Jūrkalnē, kas slavena ar stāvkrastu un gleznainajām pludmalēm, atrodas ekskluzīva lauku viensēta, kurai tiek meklēti jauni saimnieki. Īpašums, no kura netālu tek Rīvas upe, sastāv no iekopta dārza, vēsturiskās saimnieku mājas un jaunuzceltas, ekoloģiskas viesu mājas, kurā ietilpst pirts, atpūtas telpa un plaša terase, kur ar ģimeni un ciemiņiem laiskoties siltajos vasaras vakaros.

Foto: Latio

Zaļajai un mierpilnajai lauku viensētai piemīt savs īpašais šarms, ko veicina vecās mājas un jaunuzbūvētās ēkas organiskā sasaiste un saderība. Šis ir īpašums, kur malkiem baudīt visu, ko sniedz daba, – lauku klusumu, kā arī jūras un priežu spirdzinošo gaisu. Apskatīt ekskluzīvo lauku viensētu!

Atbilstoši tradīcijām renovēta māja Engurē

Vēl viens īpašums, kas varētu likties saistošs tiem, kuri vēlas iegādāties māju jūras krastā, pieejams Engurē. Tas sastāv no renovētas divstāvu mājas, saimniecības ēkas ar pirti un plaša, skaisti iekārtota zemesgabala, ko var izmantot bērnu laukumam, zaļumu dobes izveidei vai vienkārši atpūtai pie dabas. Šis īpašums būs īsts atradums tiem, kuri novērtē komfortu, bet tajā pašā laikā tur cieņā vēsturiskās vērtības. Proti, tas atjaunots iespējami tuvu tradīcijām, kad tika celts, tajā pašā laikā ievērojot visas ērtai mūsdienu dzīvei nepieciešamās prasības.

Foto: Arco Real Estate

Engures īpašums nudien izceļas ar vairākām labām vērtībām. No tām vēl viena ir labi kaimiņi – viņiem nepieciešamības gadījumā droši varēsi uzticēt savas mājas pieskatīšanu. Apskatīt renovēto māju Engurē!

Skaisti iekopts īpašums Ragaciemā

Ja meklē pamatīgu un stabilu īpašumu, par īsto izvēli varētu kļūt šī staltu priežu un košumkrūmu ieskautā māja Ragaciemā. Tās 280 kvadrātmetros ietilpst priekštelpa ar iebūvētu virtuves skapi, virtuve, ēdamistaba, gaiša un plaša viesistaba ar kamīnu, divas guļamistabas un telpa mansarda stāvā, kur var ierīkot istabu viesiem. Savukārt cokolstāvā izvietota pirts, duša, atpūtas telpa ar izeju uz pagalmu, saimniecības un noliktavas telpas, kurtuve, kā arī nojume divām automašīnām.

Foto: Arco Real Estate

Mājas priekšā ir labiekārtota terase, no kuras paveras brīnišķīga ainava uz skaisti iekopto īpašuma pagalmu. Tas apjozts ar kaltu žogu, bet turpat blakus ir jūra ar kāpu joslā iekārtotu Ragaciema sedumu un Kaņiera ezers, kur var vērot putnus vai, piemēram, makšķerēt. Apskatīt māju Ragaciemā!

Lieliska divstāvu māja Pumpuros

Skaistu, jūras tuvumā izvietotu māju netrūkst arī kūrortpilsētā Jūrmalā. Viens no tiem – lielisks īpašums Pumpuros, kas sastāv no plaša zemesgabala, viesu mājas un 360 kvadrātmetru lielas dzīvojamās mājas. Tās praktiskajā un pārdomātajā izvietojumā ietilpst sešas istabas, četras guļamistabas, darba kabinets, virtuves zona, kā arī trīs vannas istabas.

Foto: Baltic Sotheby’s International Realty

Skaista ir ne vien pati māja, bet arī labiekārtotā un apzaļumotā teritorija, kas atrodas ap to. Un pats labākais – vien 100 metru attālumā ir jūras krasts! Apskatīt divstāvu māju Pumpuros!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu