Latvijā pirmo reizi nosaka Merilinas Monro dubultnieku konkursa uzvarētāju (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sergejs Baranovskis. Jekaterina Baranovska

Pagājušās nedēļas nogalē Jūrmalā norisinājās pasaules slavenākās blondīnes Merilinas Monro dubultnieku konkursa fināls un uzvarētājas noskaidrošana. Konkursā uzvarēja Oļesja Roščina.

Konkursa pirmās vietas ieguvēja kļūs par festivāla “Jūras pērle 2018” seju – viņu gaida ikdienas fotosesijas ar teātra un kino zvaigznēm, kā arī iznāciens uz lielās skatuves goda viešņas statusā. 

Pasākumu vadīja populārais radio raidījumu vadītājs Edmunds Kaševskis un aktieris Artūrs Fedjajevs. Muzikālā viešņa – dziedātāja Diāna Pīrāgs Merilinas Monro tēlā. Konkursa žūrijas sastāvā: Dailes teātra aktieris Andris Bērziņš, stiliste Vlada Dubrovska, žurnāla “Ļubļu” galvenā redaktore Inna Avina, portāla rus.tvnet.lv redaktore Ļubova Šafro. Žūrijas priekšsēdētāja – starptautiskā teātra un kino mūzikas festivāla “Jūras pērle” organizatore, producentu firmas Amber Way vadītāja Ilona Anna Kuzņecova.

“Norma Džīna Beikere, viņa arī Merilina Monro, ir zvaigzne, kuras tēls iemieso ne tikai XX gs. amerikāņu kinematogrāfu, bet arī kino kopumā, tādēļ izvēlējāmies šo tēlu mūsu festivāla logotipam, kā arī pirmo reizi Latvijā organizējam viņas dubultnieku konkursu. Žūrijai tiešām bija grūti izvēlēties labāko Merilinu Monro. Visas dalībnieces lieliski sagatavojās konkursam – tērpi, aktiermāksla, valdzinājums. Vēlos pateikties visām meitenēm, kas radīja šos svētkus,” teica Ilona Anna Kuzņecova.

Starptautiskais teātra un kino mūzikas festivāls “Jūras pērle” notiks no 30.jūlija līdz 3.augustam Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu