Pirmā viesošanās draugu mājās – idejas sālsmaizes dāvanām (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Daudzi teiks, ka labākā dāvana sālsmaizei ir maize un sāls, bet dažkārt gribas draugus vai radus palutināt ar kaut ko praktisku. Taču tur arī daudzi iestrēgst un nespēj izlemt, ko tad īsti dāvināt draugiem, kas nupat ievākušies jaunajā mājoklī. Lūk, stilīgas un praktiskas dāvanas, kas iepriecinās ikvienu.

 Elegantas aromātiskās sveces

Aromātiskās sveces ir dekoratīvs priekšmets, kas lieliski izskatīsies uz kafijas galdiņa, bet būs arī praktisks – aromātisko sveču smarža radīs telpā patīkamu atmosfēru un liks draugiem justies ērtāk savās jaunajās mājās.

Šampanieša vai vīna glāzes

Dažkārt šampanieša vai vīna glāzes var uzskatīt par sālsmaizes dāvanu klišeju, taču glāzes mēdz plīst, ieplaisāt vai pat pazust, it īpaši pēc pārvākšanās. Piemeklē kādas elegantas vai pat neordināras glāzes, kas piešķirs tām arī dekoratīvu funkciju.

 

A post shared by CB2 (@cb2) on

 Koka dēlītis un nazis sieram

Mēdz teikt, ka nazi dāvināt nedrīkst, taču metīsim māņticību pie malas. Siera tīkotāji novērtēs, ja uzdāvināsi siera dēlīti un nazi – šeit varēs salikt izsmalcinātākos sierus, vīnogas un citus gardumus, ar kuriem mielosieties nākamajās tikšanās reizēs.

 

A post shared by MER△KI M△DE (@merakixmade) on

Karafe un sulas (vai viskija) glāzes

Karafe un sulas glāzes vienmēr ir bijušas parocīgas jebkurā mājoklī. Piemeklē kādu oriģināla dizaina karafes un glāžu komplektu, kas labi izskatīsies gan plauktā, gan uz galda.

 

A post shared by Estilo Arriba (@estilo_arriba) on

Recepšu grāmata vai kārbiņa

Recepšu grāmatas noder gan tiem, kam gatavošana parasti izvēršas totālā katastrofā, gan arī tiem, kas ar savām prasmēm spētu konkurēt pat ar smalkāko restorānu šefpavāriem. Kulinārijas entuziastiem noderēs grāmata, kurā var ierakstīt pašu atklātās receptes un ielīmēt fragmentu no žurnālu lapām.

Lielas stikla vāzes

Apvieno stikla vāzes ar skaistu griezto ziedu kompozīciju, un dāvana rokā. Ar stikla vāzi nošaut greizi ir teju neiespējami – tās iederas jebkādā interjerā un turklāt tām vienmēr atradīsies lietojums.

 

A post shared by H&M Home (@hmhome) on

Koka salātu bļoda un piederumi maisīšanai

Koks ir krietni izturīgāks un elegantāks trauku materiāls, tāpēc šādas salātu bļodas teju neplīst un kalpo ilgāk. Kombinē koka salātu bļodu ar koka salātu karoti, dakšu un labu olīveļļu.

 

A post shared by Sia Alexander ? (@heallovenow) on

Kafijas kanna ar franču presi

Kafijotāji novērtēs, ja uzdāvināsi skaistu un elegantu kafijas kannu ar franču presi – šāda kanna kafijas baudīšanu pacels jaunā līmenī. Ja vēlies dāvanu papildināt – klāt uzdāvini labu kafiju un kafijas sīrupus vai krējumu – tad varēsiet kafiju baudīt jau sālsmaizes ballītē.

 

A post shared by BODUM (@bodum) on

Telpaugs

Kombinē telpaugu ar kādu oriģinālu un skaistu puķupodu. Izvēlies augus, kas ir viegli kopjami un neprasa daudz uzmanības – jaunie mājas iemītnieki, visticamāk, ir aizņemti ar mājas labiekārtošanu un atlikušo mantu izkrāmēšanu.

 

A post shared by ProFlowers (@proflowers) on

Pleds un spilvens

Iepriecini draugus ar mīkstu un stilīgu segu vai spilvenu, kas gan papildinās interjeru, gan arī sasildīs un sniegs komfortu vēsākajās dienās.

 

A post shared by Zara Home (@zarahome) on

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu