Dzīvoklis, kas iedvesmos ar savu māksliniecisko un aristokrātisko auru

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Klusajā vēstniecību rajonā, kas ir viena no prestižākajām Rīgas vietām, ir iespēja iegādāties ekskluzīvu divu līmeņu dzīvokli ar māksliniecisku interjera dizainu, kas ne vienam vien var kalpot par iedvesmas avotu. Lai gan īpašums atrodas pilsētas centrā un tikai nelielas pastaigas attālumā ir sasniedzama Vecrīga, to ieskauj apzaļumoti un labiekārtoti parki. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv aicina ielūkoties burvīgajā Ausekļa ielas dzīvoklī.

Dzīvoklis Ausekļa ielā 5 ir ievērojams arī ar savu platību, kas sasniedz 266.3 kvadrātmetrus. Tā divos līmeņos izvietotas vairākas guļamistabas, plaša dzīvojamā istaba, trīs garderobes, saimniecības telpa, trīs sanitārie mezgli, tvaika pirts un 8.1 kvadrātmetrus plaša terase ar skatu uz klusā centra namu jumtiem.

Foto: City24.lv

Īpašu akcentu īpašumam piešķir pirmā stāva viesu istaba, kas atgādina mākslas galeriju. Virkne oriģinālu mākslas darbu, klasiska stila interjers ar izsmalcinātu lustru, ozolkoka parketu, kamīnu un skulptūrām telpai piešķir nedaudz rotaļīgu, taču gaumīgu atmosfēru. Ieejot telpā, rodas sajūta, ka tā spēj runāt.

Foto: City24.lv

Virzoties uz priekšnama pusi, var ieraudzīt veiksmīgi integrētu mājas bibliotēku, kuru papildina masīvs flīģelis. Kopā ar ekskluzīvo apdari un smalko marmora grīdu priekšnamā jūtama patiesi aristokrātiska noskaņa.

Foto: City24.lv

Ekskluzīvā dzīvokļa otrajā stāvā viena no guļamistabām ir apvienota ar vannas istabu, un, spriežot pēc plānojuma, tā paredzēta nesteidzīgām SPA procedūrām un mierpilnai atpūtai.

Foto: City24.lv

Noteikti jāizceļ arī šo apartamentu terase, no kuras paveras skats uz jūgendstila namu jumtiem. Rīta kafija vai labas literatūras lasīšana viennozīmīgi sagādās vēl lielāku baudu, esot uz terases ar brīnišķīgu ainavu. Apskatīt māksliniecisko divu līmeņu dzīvokli!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu