Četri tīri auto ar vienu salveti

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Amerikāņu auto kosmētikas ražotājs Armor All uzsācis sevišķi liela izmēra piesūcināto salvešu ražošanu.

Armor All salvetes auto virsbūves tīrīšanai tirdzniecībā pieejamas jau vismaz divus gadus, un savu popularitāti iekarojušas vienkāršā lietojuma dēļ.  Ja virsbūve nav pārlieku netīra, tad to iespējams notīrīt ar Armor All Express sērija salvetēm. Lai gan agrāk bija pieņemts uzskatīt, ka t.s. sausā virsbūves tīrīšana bojā krāsojumu, Armor All salvešu struktūra paceļ un ieslēdz netīrumus salvetes porās, neļaujot tiem skrāpēt krāsu. Turpinot attīstīt virsbūves salvešu piedāvājumu, Armor All sācis lielāka izmēra (25 x 38 cm) salvešu ražošanu.  Ar divpadsmit salvešu iepakojumu iespējams bez ūdens notīrīt līdz pat četrām automašīnām. 

Labākam rezultātam ieteicams lietot salvetes uz vēsas un sausas virsbūves. Kad salvetes virsma kļūst netīra, pārlokiet vai apgrieziet to un turpiniet slaucīt ar tīro pusi. Noslaukiet netīrumus ar garām, nepārtrauktām taisnvirziena kustībām. Uz automašīnas stikliem un tumšas krāsas virsbūvēm uzpulēšana pēc tīrīšanas ar tīru mikrošķiedras drānu sniegs spožāku mirdzumu. Oficiālais Armor All izplatītājs Latvijā ir SIA Getz Nordic.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu