Neparasti spilveni, kas izdaiļos pat visblāvāko istabu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/milulove_baby

Standarta formas jeb kvadrātveida spilveni ir lielisks dekors, kas pat ļoti neizteiksmīgās telpās spēj darīt brīnumus, taču nu interjera ražotāji ir sākuši eksperimentēt ar spilvenu formām. Nesen veikalu plauktos ir parādījušies jauna koncepta spilveni jeb mezglu spilveni, kurus varat izgatavot arī paši.

Mezglu spilveni pēdējos gados ir kļuvuši arvien pieprasītāki – to var skaidrot ar spilvenu savādo formu. Tie izskatās kā amizants dekors, taču, par spīti jokainajam paskatam, mezglu spilveni ir ļoti ērti.

 

A post shared by gulubu.deco (@gulubu.deco) on

Mezglu spilveni ir veidoti, samezglojot spageti makaroniem līdzīgas auduma caurulītes, kas pildītas ar poliestera vati. Līdzīgi taisa ne tikai spilvenus, bet arī pītas apmales zīdaiņu redeļu gultiņām.

 

A post shared by @sylwiasku on

Šādus spilvenus ir iespējams pagatavot pašrocīgi. Ņem elastīgu audumu, mērlenti, šujmašīnu, kniepadatas, šķēres, poliestera vati un kartona caurulīti, kas palikusi pāri no dāvanu papīra ruļļa. Izgriez no auduma divas strēmeles 18 centimetru platumā un vismaz 140 centimetru garumā - sašuj ar šujmašīnu, izvērs darinājumu otrādi un uzvelc uz kartona caurulītes. Ar kartona caurules palīdzību garenajos maisiņos iepildi poliestera vati. Pēc tam pildītās auduma desiņas sapin mezglā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu