Gari svārki un bez biksītēm jeb kā sieviete var vasarā gūt īpašo enerģiju (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

"Staigāšana svārkos iespaido arī enerģētiski, jo tiek iegriezta Zemes enerģija, tā nonāk dzemdē, un klēpja trauks atkal uzpildās. Ne velti latvju dejās ir daudz palēcienu un griešanās, ievirpuļošanas. Tas viss vairo enerģiju, tātad dod spēku," izdevumā "36,6 C" izsakās šamane Redžina Laura.

Kā sieviete gūst enerģiju, valkājot svārkus? "Sajūtas ir vēl spēcīgākas,

ja vasarā zem gariem svārkiem ir kailums, netiek vilktas apakšbiksites.

Tā nonāc tuvāk sievietes dabiskajai esibai. Mistikas tajā ir maz, toties daudz patīkamu ķermenisku sajūtu," piebilst pasniedzēja Redžina Laura. 

Kas tad notiek, ja tomēr priekšroka tiek dota bikšu nēsāšanai? "Ja sieviete valkā garās bikses, tās nospiež vēderu, šo svarīgo sievišķo zonu, arī gurni nevar tik brīvi kustēties. Turklāt ejot visu laiku rīvējas kāja pret kāju -šekumā, kur satiekas bikšu staras," izdevumā  "36,6 C" izsakās šamane Redžina Laura.

Tas ir tāds kā ilgstošs mikrouzbudinājums, visu laiku sevi nedaudz tā kā stimulē. Ķermenis nesaprot - uzbudinājums ir, turpinājuma nav... 

Vairāk uzzini par sievietes enerģiju un dievietes rituāliem šī mēneša izdevumā "36,6 C".

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu