Top šī gada rudens interjera tendences

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Unsplash

Lai arī kā negribētos to atzīt, tomēr pēdējais vasaras mēnesis rit pilnā sparā un rudens vairs nav aiz kalniem. Tomēr neķer kreņķi – rudens ir Latvijā ir viens no skaistākajiem un krāšņākajiem mēnešiem, tāpēc krāšņo lapu periodu ir vērts iekļaut arī mājokļa interjerā.

Velvets

Nekas nav tik izsmalcināts kā velvets - tas ne tikai rudens laikā atsvaidzinās interjeru, bet arī piešķirs telpai greznības pieskaņu. Apklāj mīkstos krēslus ar velveta segu vai izdekorē dīvānus ar krāsainiem velveta spilveniem. Velvets radīs savdabīgu tekstūru un acumirklī pievērsīs uzmanību.

Izteiksmīgas krāsas

Krāsas vienmēr ir bijušas modē, taču rudenī tās ir saglabājušas nemainīgu pozīciju – kā ik katru gadu rudens modē ir sarkanvīna, tintes zilā, violetā, tumši zaļā un sinepju toņi. Ietērp gultasveļu tumši sarkanā krāsā vai atsvaidzini bērnu mēbeles ar rotaļīgi dzeltenajiem toņiem. Izmēģini arī jaunus krāsu salikumus, piemēram, dzeltenā un zilā kombināciju.

 

A post shared by Carpetright (@carpetright_uk) on

Moderni gaismekļi ar LED spuldzēm

Modernisms ir viens no šī gada aktuālākajiem interjera stiliem, kas ir ļoti labi manāms arī rudens interjera tendencēs. Stilizētas galda vai griestu lampas ar metāla, koka vai stikla kombinācijām šoruden izdaiļos jebkuru telpu. Tā kā arvien vairāk modes un interjera dizaineru aicina patērētājiem domāt par vides aizsardzību un ilgtspējību, tāpēc arī jaunāko modes preču tirgū ienāk materiāli, kas kalpos ilgāk un būs dabai draudzīgāki, kā piemēram, LED spuldzes.

 

A post shared by west elm (@westelm) on

Grafiski motīvi

Grafika ir nu jau vairākus gadus ļoti aktuāls raksts dažādām modes un dizaina precēm. Arī šogad grafiskie motīvi nekur nav pazuduši un iederēsies rudenīgā mājoklī, taču šogad pievērs uzmanību krāsām. Izvēlies tādus interjera priekšmetus, kuros grafiskie motīvi papildināti ar rotaļīgām krāsu kombinācijām, asimetriskām figūrām un mākslinieciskām līnijām.

 

A post shared by Habitat (@habitatuk) on

Skandināvu vintāža

Vintāžas stila dekori un mēbeles turpina savu uzvaras gājienu, taču šogad 1950. gadu stila interjera priekšmeti ir ieņēmuši skandināvu modernā stila formu. Tas nozīmē, ka rudenī būs aktuāls minimālisms, kas ieturēts košās un pasteļu krāsās, piemēram, padari mājokli dinamiskāku ar dzeltenu un koši zilu krāsu paleti, izrotā virtuves skapjus ar krāsainiem un ziedu rakstiem klātiem traukiem, bet krāsas “nomierini” ar koka tekstūru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu