Huawei P20 Pro atzīts par gada labāko viedtālruni (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Huawei jau sesto gadu pēc kārtas saņēmis apbalvojumu no Eiropas Attēla un skaņu asociācijas (EISA), kura apvieno 55 pasaulē atzītus patēriņa elektronikas žurnālus. Apbalvojumu “EISA Labākais viedtālrunis 2018-2019” saņēmis viedtālrunis Huawei P20 Pro.

EISA eksperti novērtējuši Huawei P20 Pro kā gada labāko viedtālruni, atzīstot to par modernāko, inovatīvāko un tehniski attīstītāko telefonu šā brīža tirgū, tāpat nodēvējot to par ietekmīgu spēlētāju mobilās fotogrāfijas lauciņā.

Šobrīd visu tirgū pieejamo viedtālruņu vidū Huawei P20 Pro trīskāršajai Leica kamerai ir vislielākais kopējais pikseļu skaits. Tālruņa kamerai ir arī 3x optiskā tālummaiņa un 5x Hybrid Zoom funkcija, kā arī Huawei mākslīgā intelekta attēla stabilizācija. 

Pateicoties pasaulē pirmajai ar mākslīgo intelektu aprīkotajai mikroshēmai, tālrunis nodrošina ātru un ērtu lietošanu, bet Huawei patentētā AIS tehnoloģija ļauj uzņemt kvalitatīvus attēlus slikta apgaismojuma apstākļos bez statīva. 4000 mAh baterija tikmēr nodrošina telefonu ar enerģiju pat divas dienas.

EISA dalībnieki ir 27 valstu patēriņa elektronikas industrijas pārstāvji. Katrs dalībnieks ir biedrs vienā vai vairākās no sešām EISA ekspertu grupām, kuru specialitātes ir fotografēšana, mobilās ierīces, Hi-Fi, mājas kinozāles audio, mājas kinozāles attēls un video un automašīnu elektronika. Katru gadu EISA nominē vairākus produktus, kuri katrā no sešām ekspertu grupām ir izcēlušies ar sniegumu. Visas nominācijas tiek prezentētas EISA ikgadējā sanāksmē, tad tiek veiktas padziļinātas apspriedes un gala balsošana par katras kategorijas uzvarētāju. 

Apbalvojums uzņēmumam Huawei oficiāli tiks pasniegts 31. augustā Berlīnē, IFA (Internationale Funkausstellung Berlin) - lielākajā un prestižākajā patērētāju elektronikas izstādē Eiropā, EISA balvu ceremonijā. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu