"Tev neapaugs rokas ar spalvām" jeb kāpēc sieviete nedrīkst apdzēst vēlmi pašapmierināties?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: depositphotos.com

Ko darīt sievietei, ja viņa ir viena? "Masturbēt!" uzsver seksa dzīves eksperta Rita Lasmane. 

"Jo, protams, no tās enerģijas ir jāatbrīvojas. Ja to nedara, tad - kā labi zināms - raksturs bojājas. Nevajag baidīties sev pieskarties.

Sievietei veselīgi, ja viņas maksts muskulis vingro orgasma laikā. Tas pat ir ieteicams. Un, par laimi, mūsu paaudze vairs nebaidās to darīt, nebaidās kļūt akla un nedomā, ka rokas tāpēc apaugs ar spalvām.

Foto: depositphotos.com

Ieklausoties savās sajūtās, pilnīgi droši to var darīt. Iespējams, kādu sievieti spēj aplaimot womanizer, kas uz klitoru iedarbojas ar gaisa plūsmu, - kāpēc ne? Kāda cita izvēlas vienas nakts sakarus... Kontakti, protams, jāmeklē, un neviens aparāts nespēj sniegt tādu baudu kā orgasms ar dzīvu vīrieti. Taču jārēķinās, ka sieviete tomēr vēlas ilgstošas pastāvīgas attiecības. Gaida, kad vīrietis metīsies viņas priekšā uz ceļiem un pasniegs savu sirdi plaukstā... Tā mēs esam ieprogrammētas. Ja sievietei ir pietiekami spēcīga psihe un viņa ir pašpietiekama, iespējams, viņai der recepte vienas nakts sakari. Bet, ja nav droša, ja ir aizdomas, ka pati savās acīs zaudēs savu vērtību, tad tas nav jādara... 

Ja sievietei ir pietiekami spēcīga psihe un viņa ir pašpietiekama, iespējams, viņai der recepte vienas nakts sakari. Bet, ja nav droša, ja ir aizdomas, ka pati savās acīs zaudēs savu vērtību, tad tas nav jādara... 

Foto: depositphotos.com

Bet piedzīvojumos vajag doties, jo tā var satikties arī uz ilgāku laiku, tikai nevajag cerēt, ka, pat ja vīrietis izrādīs vēlmi satikties, viņš automātiski atbildīs visām prasībām. 

Vairāk par sievietes apslēpto seksualitāti un pašapmierināšanos lasi šīs nedēļas žurnālā "Ieva".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu