Krāsains un omulīgs dzīvoklis Jelgavas apriņķī

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Aizvadīto gadu laikā bijušās Kurzemes hercogistes centrs – Jelgava – ir attīstījies par vietējiem iedzīvotājiem un tūristiem saistošu vietu. Šeit atrodami seni arhitektūras šedevri, dabas bagātības, aktīva kultūras dzīve un mūsdienīga vide. Jādomā, ka šīs Zemgales pērles neskaitāmos ieguvumus novērtējuši daudzi, jo, lai atrastu dzīvojamo platību Jelgavas apriņķī, jābūt ļoti vērīgam. Nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv ir uzmeklējis krāsainu un omulīgu dzīvokli Ozolniekos, ko šobrīd vēl var pagūt iegādāties.

Ozolnieki ir vien pāris kilometru attālumā no Jelgavas, ko var ērti sasniegt arī ar kājām vai velosipēdu, jo gar autoceļu izveidots drošs gājēju un veloceliņš. Pārdošanā esošais divu istabu dzīvoklis atrodas renovētā daudzdzīvokļu namā, kuram tuvumā ir bērnudārzs, skola, veikali, sporta un atpūtas objekti. Blakus mežā izveidota arī slēpošanas trase.

Foto: city24.lv

Mājoklis ir izremontēts un eleganti iekārtots, radot krāsainas un omulīgas dzīvesvietas iespaidu. Sakopto un zaļo apkārtni var baudīt no apartamentu lodžijas. Jāatzīmē, ka pilnībā mēbelētais dzīvoklis neprasīs lielus ikmēneša izdevumus, jo mājai ir zemi komunālie maksājumi. Apskati dzīvokli Ozolniekos!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu