“Skyline Bar” jaunā koncepcijas ballīte: 5 maņu stimulācija

Gerda Pulkstene
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
publicitātes foto
publicitātes foto Foto: Krists Luhaers

Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel 26. stāvā, ar vērienīgu pasākumu tika prezentēts jaunais Skyline Bar koncepts “Elevate Your Senses” jeb latviskojot - “Sajūtu lidojums”. Vakara gaitā viesi tika iepazīstināti ne tikai ar autentiskiem kokteiļiem un Āzijas virtuvi, bet arī piedzīvoja īstenu sajūtu un piecu maņu stimulāciju.

Jāatzīst, ka vēl nesen šī vietiņa -  "Skyline bar"  sabiedrībā bija zaudējusi nedaudz savu popularitāti un ierastā taciņa uz turieni dzert kokteili ar draudzeni vai mesties aklajā randiņā ar visu Rīgas panorāmu pie kājām, bija nedaudz aizaugusi, tāpēc ar interesi devāmies noskaidrot, kas gaidāms un baudāms šeit jauns!

Foto: AFP / Scanpix

“Ar jauno sajūtu konceptu vēlamies cilvēkos raisīt atmiņā paliekošas emocijas, radot autentisku pieredzi un stimulējot visas piecas maņas – redzi, dzirdi, garšu, tausti un ožu.

Jutām, ka ar mūsdienu tehnoloģiju straujo attīstību novārtā palikušas cilvēku patiesās sajūtas, taču dzīvojot pieredzes laikmetā, tās nedrīkst atļauties ignorēt.

Arī cilvēku skaits, kas izvēlas savu laiku un naudu tērēt pieredzēs, nevis lietās, turpina augt. Tā arī nonācām līdz jaunu sajūtu radīšanai,” skaidro Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel direktors un idejas autors Gerhards Erasmus.

Atklāšanā viesi tika iepazīstināti ar 16 kokteiļiem, kurus, iedvesmojoties no Rīgas, izveidoja dzērienu miksēšanas meistars no Lielbritānijas Džons Kolingvuds – četri no dzērieniem pasākuma laikā tika iedzīvināti dažādos priekšnesumos.

Foto: AFP / Scanpix
Foto: AFP / Scanpix

Savukārt jaunajā ēdienkartē Āzijas eksotiku ieviesa slavenību šefpavārs no Jaunzēlandes – Ārons Stots. Vienu no ēdieniem – izturētas liellopa filejas tartaru – viesu priekšā pagatavoja Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel šefpavārs Oļegs Soročins.

Visi kokteiļi un ēdieni tiek pasniegti dažādos veidos un formās, piemēram, traukos ar īpašu tekstūru un pārdomātu noformējumu, kas veicina sajūtu atmodināšanu cilvēkos. 

Foto: AFP / Scanpix
Foto: AFP / Scanpix

Pasākuma laikā viesus pārsteidza raibi priekšnesumi– sākot ar kaislīgām dejām un Latvijas hip-hop pionieres Zelmas Jēgeres uzstāšanos līdz Radisson Blu Latvija Conference & SPA Hotel šefpavāra meistarklasei. Vakaru noslēdza FLYTIE bārmeņi Linards Grundmanis un Romāns Kovaļenkovs ar iespaidīgu šovu, pēc kura viesi tika aicināti ieņemt deju grīdu. 

Foto: AFP / Scanpix

Pasākums bija izdevies interesants un labs. Mērķis: atmodināt apmeklētāju visas piecas sajūtas, noteikti izdevās! Atliek vien novēlēt labu ceļavēju turpmāk, bet sākums patiesi jauks un progresīvs. Iespējams, nu jau atkal ideālākā randiņu vieta Rīgā! 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu