Baļčunaite: katrā no mums ir pareģa spējas (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aktrise Vita Baļčunaite piedalās zobārstniecības klīnikas "Dental Art" jauno telpu atklāšanas pasākumā.
Aktrise Vita Baļčunaite piedalās zobārstniecības klīnikas "Dental Art" jauno telpu atklāšanas pasākumā. Foto: Edijs Pālens/LETA

Dziedošā aktrise Vita Baļčunaite raidījumā "STV Starp mums runājot" stāsta par kādu mulsinošu atgadījumu no savas dzīves. Kad kādā pasākumā nācies kā aktrisei tēlot zīlnieci, viņa sapratusi, ka sevī sajūt kaut kādas spējas redzēt cilvēka tuvu nākotni vai pagātni. 

"Tas bija ļoti dīvaini, jo es tikai tēloju zīlnieci. Cilvēki stāvēja rindā pie manis, un es stāstīju viņiem lietas, ko redzu kārtīs. Es kaut kā intuitīvi redzu, kas notiek viņa dzīvē. Saku: jūs esat tikko apprecējušies, uz ko viņi man samulsuši atjautā - kā jūs to zināt?" pasākumu atceras aktrise. 

“Mana pārliecība ir, ka tādas īpašās spējas ir klātesošas absolūti jebkurā cilvēkā, ja vien dzīvojam saskaņā ar savu intuīciju un tādējādi ar Radītāju, gaismas mīlestības pirmavotu un ar Visumu,” savu domu papildina Vita Baļčunaite.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu