AIG Life Latvija par 3,1 miljonu latu apdrošina Scandinavian Tobacco (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

AIG Life Latvija ir noslēguši savu pirmo grupu dzīvības apdrošināšanas līgumu Latvijā. Par kopējo summu 3,1 miljonu latu ir apdrošināta 326 Scandinavian Tobacco darbinieku dzīvība.

„Mēs esam gandarīti par pirmā vērienīgā darījuma noslēgšanu Latvijā,” apgalvo Tomašs Frontčaks, AIG Life Latvija vadītājs. „Šis ir liels un zīmīgs darījums ne tikai AIG Life, bet arī visam dzīvības apdrošināšanas tirgum Latvijā. Grupu dzīvības apdrošināšanas produkti nākotnē attīstīsies aizvien vairāk, pieaugot tādu uzņēmumu skaitam kā Scandinavian Tobacco, kuri saprot produkta sniegtās iespējas un rūpējas par saviem darbiniekiem.”

„Viena no Scandinavian Tobacco grupas prioritātēm ir rūpes par grupas darbinieku sociālo nodrošināšanu, jo kompetenti, motivēti un veseli darbinieki ir ikviena uzņēmuma lielākā vērtība. Scandinavian Tobacco SIA darbinieku apdrošināšanas programmas darbojas jau vairākus gadus. Pakāpeniski esam palielinājuši apdrošināšanas programmu skaitu. Darbinieku apdrošināšanas programmas veicina darbinieku lojalitāti un apmierinātību, kā arī nodrošina uzņēmumam ilgtermiņa ieguvumus. AIG Life ir starptautiski labi pazīstams un uzticams zīmols, un mums ir prieks kļūt par viņu pirmajiem korporatīvajiem klientiem Latvijā,” informē Lars Kruse Thomsen, Scandinavian Tobacco SIA ģenerāldirektors.

Grupu dzīvības apdrošināšana ir produkts, kas tiek piedāvāts uzņēmumiem un dod iespēju uz izdevīgiem noteikumiem apdrošināt savu darbinieku dzīvību un veselību. Ar vienu polisi iespējams apdrošināt uzreiz visus darbiniekus. Uzņēmums apmaksā apdrošināšanas prēmiju, taču atlīdzības saņēmējs ir katrs darbinieks individuāli vai viņu ģimenes locekļi, ja ir noticis apdrošināšanas gadījums.

AIG Life Latvija ir American International Group, Inc. (AIG) koncerna sastāvdaļa, kas ir pasaules līderis apdrošināšanas un finanšu pakalpojumu jomā un darbojas jau vairāk nekā 130 valstīs. Latvijā AIG Life strādā kā AMPLICO Life S.A. filiāle. Amplico Life ir kompānijas American Life Insurance Company (ALICO) meitas uzņēmums. 2005.gada 29.jūnijā uzņēmums AIG Life Latvija tika uzņemts Latvijas Apdrošinātāju asociācijā, un jau oktobrī tika pārdotas pirmās polises. AIG Life labā Latvijā strādā 8 biroja darbinieki un 30 apdrošināšanas konsultanti.

Scandinavian Tobacco SIA izveidots 1992. gadā (sākotnējais nosaukums House of Prince Riga) kā Latvijas – Dānijas kopuzņēmums. 2001. gadā tas tika privatizēts un kļuva par 100% dāņu uzņēmumu. 2003. gadā uzņēmums mainīja nosaukumu no House of Prince Rig" uz Scandinavian Tobacco. Uzņēmums ietilpst Scandinavian Tobacco grupas sastāvā, kas ir galvenā tabakas kompānija Ziemeļeiropā. Scandinavian Tobacco Grupai ir ražotnes vairākās valstīs, un tā eksportē savu produkciju un dažādiem pasaules tirgiem. Scandinavian Tobacco SIA strādā vairāk kā 300 darbinieki, un tas ir viens no lielākajiem nodokļu maksātājiem valstī.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu