Par slavenībām Krējuma "Turzā"

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Gluži kā spoži akmeņi vairāki stāsti par ne mazāk spožām slavenībām ir sabiruši mūsu šāvakara "Turzā". Tajā kāda šķiršanās prāva, tiesu drāma un slavenību meklējumi pēc cita ampluā.

Beidzot nokārtotas visas formalitātes un ir oficiāli šķirta Harisona Forda divdesmit gadus ilgā laulība ar scenāriju autori Melisu Matisoni. Viņi iepazinās filmas “Mūsdienu apokalipse” uzņemšanas laukumā. Pāris dzīvoja šķirti jau kopš 2000.gada, jo kopš tā laika 62 gadus vecais aktieris dzīvo kopā ar četrdesmit gadus veco seriāla “Alija Makbīla” zvaigzni Kalistu Flokhārtu.

Cita Harisona, šoreiz gan “bītla” Džordža Harisona ģimene iesūdzējusi tiesā ārstu, kurš no mūziķa, kas jau gulējis uz nāves gultas, esot izspiedis autogrāfus un uzbāzīgi pierunājis Harisonu uzrakstīt autogrāfu arī uz daktera Gilberta Lederaman dēla ģitāras. Harisona ģimene prasa atlīdzināt morālo zaudējumu desmit miljonu dolāru apmērā, bet doktors Ledermans savu vainu noliedz un solās ziedot bēdīgi slaveno ģitāru ar autogrāfu labdarībai.

Kāds riskants gājiens austrāliešu krokodilu medniekam Stīvam Ērvinam varētu maksāt vietu televīzijas raidījumā Animal Planet. Ērvins izraisīja starptautisku sašutuma vētru raidījuma laikā barodams krokodilu, bet otrā rokā turēdams deviņus mēnešus veco dēlu Bobu. Austrālijas varas iestādes apsūdzību Ērvinam neizvirzīs, bet producenti vēlas atteikties no turpmākajiem pārgalvīgā krokodilu mednieka pakalpojumiem, lai gan viņš pats apgalvo, ka esot profesionālis un zinot, ko dara.

Pagājušajā nedēļā paklīda baumas, ka Misters Bīns jeb īstajā vārdā Rovans Atkinsons meklējot iespēju tēlot cita veida lomas, jo tikai tas palīdzēšot atbrīvoties no depresijas, kas piemeklējusi komiķi. Runāja, ka Atkinsons esot nolūkojis ļaundara Voldemorta lomu jaunākajā filmā par Hariju Poteru, taču aktiera aģents šīs baumas kategoriski noliedz. Ar vai bez Atkinsona piedalīšanās Harija Potera trešā filma “Uguns biķeris” uz ekrāniem iznāks 2005.gadā.

Ja attaisnosies “Pleiboja” tēva Hjū Hefnera pierunāšanas talants, kaut ko jaunu drīzumā izmēģinās arī Britnija Spīrsa. Viņš piedāvā jauniešu sekssimbolam kļūt par nākamo Playmate meiteni, piebilstot, ka viņa būtu arī lieliska draudzene, lai gan Hefneram jau ir vismaz piecas citas rotaļu biedres.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu