Krējuma Aperatīvs

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dienā, kas tiek saukta par nedēļas grūtāko dienu, pirmdienā, pie jums nāk raidījums “Krējums... saldais”. Raidījums par izklaidi, slavenību dzīvi īsāk - par dzīvi, kas nav garlaicīga. Mans vārds ir Agnese Vārpiņa un šajā pusstundā atpūta un atslābināšanās. Runā, ka pēc šīm baudām, rodas spožākās idejas un dziļākās atklāsmes, dažas jau tapušās skatāmas pagājušās nedēļas atskatā “Aperitīvā”.

Ritmiskā Arēna

Jaunās mūzikas festivāls Arēna šogad sākās ar skaņdarbu komponista Ģērģa Ligeti Simfonisko poēmu, pašam orķestrim ļaujot atpūsties. Lai festivāla atklāšanas svētki būtu atpūta arī mūziķiem- viņu vietā spēlēja aizlienētie 100 metronomi. Arēnas pasākumi ilgs vēl divas nedēļas Rīgā un Valmierā un priecēs ar tādām zvaigznēm kā britu komponistu Gevinu Braiarsu, slaveno “Arditi” kvartetu un somu avangardistiem ansambli “Avanti”, kas šovakar jau muzicē Lielajā Ģildē.

Modē kartes

Jaunai sezonai gatavojas arī bankas, atzīstot, ka kartes ir modē, protams to pielietojums aizvien aug. Un tāpēc pagāšnedēļ bankas darbinieki un kredītkaršu lietotāji tikās modes skatē. Arī tad, ja naudas uz kartes nav tā tik un tā ir modes lieta-brilles, rotas vai skaisti tērpi. Tie var izskatīties līdzīgi, taču to vērtība ir dažāda- atbilstoši kartes saturam. elita Patmalniece un Vilis Daudziņš

Mīksto džemperīšu svētki

Moderns ērts un tieši tik saprotams, lai patiktu cilvēkiem dažādās pasaules malās ir Benetton apģērbs. Kopš sešdesmito gadu beigām, kad Lucāno Benettons ar velosipēdu izvadāja savas māsas adītos džemperīšus, šis ģimenes uzņēmums ir pazīstams gandrīz visā pasaulē. Pagāšnedēļ Benetton Latvijā svinēja jau 10 gadu jubileju. Un arī te Benetton panākumu atslēga nav tikai košie dzēmperīši, bet arī šokējošās reklāmas- no kurām dažviet preses izdevumi pat atsakās.Šī drosme, krāsas, stils un jaunība tas ir Benettons

Nora Džonsa pret Bolivudu

Grammy balvu laureāte Nora Džonsa paziņojusi, ka nepieļaus viņas dzīvesstāsta parādīšanos uz lielajiem kinoekrāniem. Viņu, tāpat kā viņas tēvu, pasaulslaveno sitāristu Ravi Šankaru, saniknojis Indijas kino mekā Bolivudā tapušais kinoscenārijs, kurā stāstīts par džeza dziedātāju, kas saņem Grammy balvas un atgriežas pie savas atsvešinātās ģimenes. Džonsa apsūdz filmas veidotājus viņas ģimenes izmantošanā, bet producenti paziņojuši, ka no savas ieceres neatkāpsies un jau meklē galveno lomu tēlotājus arī Amerikā.

Piedienīgais piedāvājums

Aktieris Brūss Villiss piesolījis vienu miljonu dolāru pirmajam amerikāņu karavīram, kurš sagūstīs bijušo Irākas diktatoru Sadamu Huseinu. Šo piedāvājumu Villiss izteica, viesojoties Irākā, kur kopā ar savu grupu “Akselerators” izklaidēja amerikāņu karaspēku.

Roda realitāte

Ozij Osborn, pavirzies! Tavu vietu realitātes televīzijas vilcienā gatavs ieņemt Rods Stjuarts! 58 gadus vecais mūziķis jau esot parakstījis līgumu ar MTV par 12 sēriju programmu, ļaujot skatītājiem sekot sev un savai tagadējai draudzenei Penijai Lankasterai ik solī. Stjuartam izmaksātais avanss esot 5 miljoni dolāru, bet ja programmai būs panākumi viņš saņemšot vēl 20 miljonus dolāru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu