Repše Eirovīzijas pasākumu novērtē kā ļoti profesionāli organizētu . (6)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ministru prezidents Einars Repše Eirovīzijas dziesmu konkursu vērtē kā ļoti profesionāli organizētu, atzina premjera palīdze preses jautājumos Kristīne Jučkoviča.

Repše šonakt apmeklēja konkursa noslēguma pasākumu. "Viss bija ļoti labi un skaisti," valdības vadītāja atsauksmes atstāstīja Jučkoviča, piebilstot, ka īpaši premjeru sajūsminājusi skatuve. Premjers ir apmierināts arī ar visu konkursa norises nodrošināšanā iesaistīto dienestu darbību. Valdības vadītāja favorīti konkursā bija Latviju pārstāvošais trio "F.L.Y.", tāpēc premjeram esot mazliet žēl, ka citi šo mūziķu veikumu nenovērtēja pietiekami augstu. Kā ziņots, 48.Eirovīzijas dziesmu konkursā Rīgā šonakt uzvarēja Turcijas dziedātāja Sertaba Erenere, kura, izpildot dziesmu "Everyway That I Can", ieguva visvairāk visu Eiropas valstu iedzīvotāju balsu jeb 167 punktus. Latviju pārstāvošais trio "F.L.Y." - Mārtiņš Freimanis, Lauris Reiniks un Yana Kay -, kas koncerta laikā izpelnījās vislielākās skatītāju ovācijas, ar dziesmu "Hello from Mars" ierindojās 24.vietā, saņemot tikai piecus punktus. Turklāt tos pašus latviešiem atvēlēja kaimiņi igauņi.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu