Trio "F.L.Y.": ceram, ka mūsu laimīgais skaitlis 3 mums nesīs 3.vietu Eirovīzijā . (24)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas pārstāvji Eirovīzijas dziesmu konkursā - trio "F.L.Y." dalībnieki - trijnieku uzskata par savu laimīgo ciparu un cer, ka tas ļaus viņiem Eirovīzijas konkursa finālā iegūt trešo vietu.

"Līdz šim mūsu laimīgais cipars visu laiku ir bijis trīs," sacīja "F.L.Y." dalībnieks Lauris Reiniks, kopā ar kolēģiem Mārtiņu Freimani un Yanu Kay uzskaitot gadījumus, kas dziedātājus saista ar šo ciparu. "Mēs esam trīs, ir 2003.gads, katram no mums šī ir trešā reize Eirovīzijā, mūsu dziesmas "Hello from Mars" pirmatskaņojums radio notika 13.decembrī, mūsu menedžeris Beļģijā dzīvo trešajā stāvā, trešajā dzīvoklī, mūsu kārtas numurs lielajā Eirovīzijā ir 21, bet divi plus viens ir trīs," stāsta dziedātāji. Turklāt, kad "F.L.Y." dalībnieki nesen pabija Londonā, pirms mājupceļa lidostā viņi vēlējušies iztērēt pēdējo naudu. Meklējot kabatās, Yana atklājusi, ka viņai palikuši pāri tieši 33 pensi. Tos dziedātāja esot saglabājusi. "Tagad ceram, ka tas trijnieks mūs turpinās vajāt arī lielajā Eirovīzijā un uzdāvinās mums trešo vietu," saka Reiniks. "Tā mums būs uzvara," viņš saka, bet Yana Kay piebilst: "Mēs būsim laimīgi, ja tā būs." Arī prognozes Eirovīzijas dziesmu konkursa oficiālajā interneta lapā savā ziņa liecina par "F.L.Y." cerībām uz trešo vietu, tikai diemžēl - no beigām. Kā zināms, grupas "Tumsa" līderis Freimanis, dziedātājs Reiniks, kurš veiksmīgi darbojas solo karjerā, un Yana Kay apvienojās tieši dalībai Eirovīzijas dziesmu konkursā. Jau vairākas reizes dziedātāji konkursā bija piedalījušies kā solo izpildītāji, taču panākumus beidzot guva, apvienojoties ar nosaukumu "F.L.Y.".

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu