Madonna jaunajā videoklipā vēršas pret karu Irākā . (6)

LETA/REUTERS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Popdīva Madonna savā jaunākajā videoklipā izmanto izdevību, lai vērstos pret ASV iespējamo karu ar Irāku. Videoklipā, kurš tiek veidots dziedātājas aprīlī gaidāmā albuma "American Life" tituldziesmai, kas būs arī pirmais singls, pauž savu nostāju pret karu un kādā epizodē sviež granātu modes skatē.

Pārdomātais videoklips tika uzņemts pagājušajā nedēļā Losandželosā un tagad tas tiek apstrādāts, pastāstīja Madonnas pārstāve Liza Rozenberga, sakot, ka 44 gadus vecās dziedātājas klips nekritizē ASV prezidentu Džordžu Bušu. "Tā nav Madonnas vēršanās pret Džordžu Bušu," Rozenberga sacīja aģentūrai "Reuters". "Tā noteikti ir vēršanās pret karu un vēršanās pret kara šausmām," viņa teica, piebilstot, ka dziedātāju ir satraukusi iespējamā ASV karadarbība Irākā. Madonna ir viena no daudzajām popmūzikas zvaigznēm, kas paudušas savu nostāju pret karu Irākā. Opozīcijai pievienojušies mūziķi, sākot ar Deivu Metjūzu un beidzot ar Šerilu Krovu. Madonnas jaunais videoklips "American Life" sākas ar kādu modes skati, kurā modeļiem ir aizsargkrāsas militārie apģērbi, un tad tas pāraug trakā kara katastrofu un šausmu atspoguļojumā. Kādā brīdī tērpu modeļu vidū parādās pati Madonna un publikā iesviež rokas granātu. Rozenberga stāsta, ka videoklips "ataino mūsu kultūras panorāmu un draudošo karu, kas vīd caur Madonnas atveidoto sievieti supervaroni". Videoklips būšot skatāms martā, apmēram mēnesi, pirms klajā nāks Madonnas jaunais studijas albums, kas sekos 2000.gada ierakstam "Music". Videoklipa "American Life" režisors ir Jonass Akerlunds, kurš pirms vairākiem gadiem ar dziedātāju jau sadarbojies klipa "Ray of Light" veidošanā.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu