Inta Fogele jūt sabotāžu.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kaut konkursa "Mis un Misters Latvija 2002" finālam jānotiek jau 7. novembrī, tā direktorei Intai Fogelei ir aizdomas par latviešu skaistumkonkursa tīšu sabotēšanu.

Jau pirms pusgada esot ticis ziņots, ka skaistumkonkurss notiks 7. novembrī plkst. 22.00 - laikā, kad atpūtniekiem parasti sākas visi vakara pasākumi. Taču Ēģiptē pēkšņi paziņots, ka konkurss jāsāk 19.00 (kad tūristiem notiek ilgi gaidītās vakariņas) un līdz 22.00 viss jābeidz! "Šis kūrorts atrodas milzīgā teritorijā, mūsējie, kas izvēlējās dažādas viesnīcas, var arī neuzzināt, ka mainīts pasākuma norises laiks. Kad viņi vakartērpos pulksten 22.00 ieradīsies uz konkursu, tas jau būs tikko kā beidzies... Turklāt... meitenēm paredzēts izgājiens kažokādās. Plānots jau bija normāli, jo naktis te vēsas, bet pēcpusdienas, kad konkurss patiesībā notiks, gan ne. Ja latvieši tomēr izvēlēsies apmeklēt konkursu, nevis vakariņas, viņi zaudēs arī tai dienā paredzēto ekskursiju - izbraucienu ar džipiem pa tuksnesi. Kurš tad noputējis dosies uzreiz uz balli?" Te nu jāatceras, ka konkurss, gan uzturēšanās slavenajā kūrortā, gan ceļš konkursantiem un rīkotājiem ir kūrorta "Coral Bay Resort & Casino" un ceļojumu aģentūras "Domina Travel" dāvana. Fogele neslēpj, ka viņa ar jaunajiem, skaistajiem latvju konkursantiem, šovbiznesa pārstāvju klātbūtni, naudīgajiem viesiem un žurnālistiem būtībā rada labu publicitāti tieši šai aģentūrai, tieši šim kūrortam un tieši šim čārterreisam. Lai gan kūrorta īpašnieki ir ēģiptieši, lai gan konkursa sponsoru sarakstā vīd igauņu firmas vārds, būtībā gan kūrorts, gan ceļojumu aģentūra ir daļa no itāļu uzņēmēja Ernesto Preatoni biznesa. Fogele ļauj nojaust, ka pirms Latvijas skaistumkonkursa fināla viņa uzklausījusi neētiskas dabas piedāvājumu par konkursantu un arī - konkursa uzvarētāju sastāvu... Korekcijas konkursa gaitā viņai nav bijušas pieņemamas. Vēlāk Fogele uzzinājusi, ka laikā, kad konkursanti atradīsies kūrortā, tur tiek plānots vēl viens skaistumkonkurss. Kā izrādījies, tas ir ar vērienu - visu Baltijas valstu mērogā un notiks jau nākamajā dienā - 8. novembrī, tieši tai pašā vietā, uz tās pašas skatuves un... atpūtniekiem pieņemamā laikā - plkst. 22.00. Konkursā piedalīšoties Fogelei nezināmas meitenes no visām Baltijas valstīm, žūrijas sastāvā esot Baltijas valstīs populāri cilvēki. Un konkursa nosaukums, viņasprāt, ir "Miss Domina Baltic Countries".

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu