Policija labo iepriekš sniegto informāciju.

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policija saistībā ar krimināllietu par apmelojošu materiālu publicēšanu pret Tautas partiju vakar veikusi vairākas kratīšanas, no kurām vienā atsavināti arī iespējamie lietiskie pierādījumi, sacīja Valsts policijas preses sekretārs Krists Leiškalns.

Skotnēji Valsts policija informēja, ka kratīšanas laikā savienības "Latvijas ceļš" (LC) Rīgas nodaļas koordinatores Binnijas Ārbergas dzīvesvietā policija atsavinājusi iespējamos lietiskos pierādījumus. Leiškalns pēc šā paziņojuma precizēja, ka iespējamie lietiskie pierādījumi atrasti un atsavināti vienā no daudzajām policijas vakar veiktajām kratīšanām. Tomēr viņš nevarēja precizēt, tieši kuras kratīšanas laikā policija atsavinājusi iespējamos pierādījumus. Pēc Leiškalna teiktā, atsavinātajiem lietiskajiem pierādījumiem tiks veikta ekspertīze, pēc kuras arī varēšot precīzi pateikt, vai tie tiks pievienoti krimināllietai par apmelojošu materiālu publicēšanu pret Tautas partiju kā lietiskie pierādījumi. Iepriekš Leiškalns informēja, ka lietiskie pierādījumi atrasti kratīšanas laikā Ārbergas dzīvoklī. Ziņu aģentūras LETA rīcībā esošajos LC Rīgas nodaļas biroja darbinieču Ārbergas un Rūtas Randares dzīvokļu kratīšanas protokolos teikts, ka meklētie aģitācijas materiāli, kas sniedz nepatiesu informāciju par Tautas partiju, neesot atrasti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu