Anna Kurņikova + Enrike Iglesiass = ?. (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

MTV mūzikas balvas pasniegšanas laikā abas slavenības ar savu uzvedību apstiprinājuši baumas, ka starp viņiem ir kaut kas vairāk nekā vienkārši draugu attiecības.

Kaut gan abas zvaigznes mēnešiem ilgi apgalvo, ka ir tikai draugi, Kurņikova tika novērota, ērti iekārtojusies Iglesiasa klēpī un kaislīgi skūpstāmies. "Viņus abus nekas nespētu apturēt," kāds aculiecinieks sacījis laikrakstam "Daily Mail". "Viņi bija viens otra pārņemti." Attiecības starp mūziķi un krievu tenisisti sākās pēc Kurņikovas piedalīšanās Iglesiasa singla "Escape" videoklipa filmēšanā. Jau četrus mēnešus Kurņikova un Iglesiass neatlaidīgi noliedz, ka starp viņiem valdītu romantiskas attiecības, kaut gan bieži kopā redzēti dažādos naktsklubos un restorānos. Sākotnēji abu zvaigžņu attiecības šķita pat visai naidīgas. Prese rakstīja, ka singla "Escape" reklāmas klipa uzņemšana noritējusi saspringtā gaisotnē. Kad Anna nokavējusi filmēšanos, Iglesiass bijis ļoti dusmīgs. Tāpat bija nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai nofilmētu kaislīgu skūpstu starp abām zvaigznēm. Iglesiass pamanījis pumpu pie krievu skaistules lūpu kaktiņa un nolēmis atlikt skūpstīšanos. Dziedātājs tenisistei atklāti arī pateicis, kāpēc nolēmis neskūpstīt viņu, taču šāda Iglesiasa rīcība noveda Kurņikovu līdz asarām. Vēlāk Iglesiass "ziņas par skūpstu un aukstumpumpu" gan noliedza kā izdomājumu. Intervijās presei dziedātājs nereti arī izteicās, ka bieži jūtoties vientuļš un nereti esot žēl, ka baumas par viņa attiecībām ar seksīgo krievu tenisisti nav patiesas, jo dziedātajam Kurņikova ļoti patīkot.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu