Tirdzniecības parka "Alfa" telpas paplašinās par 70%

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Uzņēmumam "Linstow Varner" piederošā tirdzniecības parka "Alfa" telpas tiks paplašinātas par aptuveni 70%, informēja "Linstow Varner" projektu un sabiedrisko attiecību direktors Rems Razums.

"Alfas" otro stāvu plānots atvērt aprīlī, tajā tirgos preces mājas labiekārtošanai, mēbeles, elektronikas, sporta un atpūtas preces, kā arī apģērbus un apavus. Otrā stāva atvēršanas dēļ "Alfas" direktore Iveta Feldmane šim gadam prognozē tirdzniecības parkam divas reizes lielāku apgrozījumu. 2001.gada "Alfas" apgrozījums bija 17,6 miljoni latu, to apmeklējuši 3,3 miljoni cilvēku, savukārt kopumā izdarīti 3,2 miljoni pirkumu. Pašreizējā parka kopējā platība ir 8500 kvadrātmetru, no kuriem tirdzniecībai atvēlēti 6000 kvadrātmetru. Pārtikai atvēlēti četri tūkstoši kvadrātmetru, bet pārējām precēm - divi tūkstoši kvadrātmetru. Tirdzniecības parks "Alfa" bijušās rūpnīcas "Alfa" vietā Brīvības ielā atklāts 2001.gada jūnijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu