Inta Fogele saņem balvas par skaistumkonkursu organizēšanu .

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aģentūras "Mis Latvija" direktore Inta Fogele saņēmusi balvas par ilggadēju un veiksmīgu nacionālo skaistuma konkursu organizēšanu, kā arī sadarbību ar starptautiskiem un citiem nacionālajiem skaistuma konkursiem.

Kā informēja Fogele, 6. un 7.decembrī Kijevā notika Ukrainas starptautiskās popularitātes reitinga pasākums "Zelta Fortūna", uz kuru tika uzaicināta arī aģentūras "Mis Latvija" vadītāja. Šā pasākuma ietvaros tika pasniegtas balvas par īpašiem nopelniem Ukrainas izaugsmē un starptautisko attiecību uzlabošanā. Fogelei tika pasniegta balva "Kristāla pārpilnības rags", kas piešķirta par Latvijas un Ukrainas starptautisko attiecību uzlabošanu kultūras jomā, par sadarbību un palīdzību "Mis un Misters" konkursu organizēšanā. Turklāt nesen no starptautiskā konkursa "Manhunt International" atgriezās "Misters Latvija ''96" Gatis Didrihsons, kurš Fogelei atveda sudraba kausu kā otrajai labākajai nacionālo skaistumkonkursu direktorei pasaulē. Šo balvu ir nodibinājusi starptautisko konkursu organizatoru padome, tā tiek piešķirta par ilggadēju un veiksmīgu nacionālo skaistuma konkursu organizēšanu un sadarbību ar starptautiskiem skaistuma konkursiem. Divpadsmit gadu laikā aģentūra "Mis Latvija" ir ieguvusi licences un sadarbojas ar 63 starptautiskiem konkursiem, tai skaitā "Miss World", "Mr.World" un "Mrs.World". Šogad "Mis un Misters Latvija 2000" konkurss notiks 29.decembrī kopā ar konkursu "Mis un Misters Rīga 2000" Pasaules tirdzniecības centrā "Rīga", Elizabetes ielā 2.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu