Lai saņemtu atlaides veikalā "Drogas", Tukuma iedzīvotāji nakšņojuši pie veikala .

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai saņemtu iespēju par velti iegādāties preces Ls 5 vērtībā veikalā "Drogas" Tukumā, aptuveni 100 pilsētas iedzīvotāju nakti pavadījuši garā rindā pie veikala, to apstiprinājis arī Tukuma kriminālpolicijas priekšnieks Helmuts Lukačovs. Viena sieviete alkohola reibumā sita bērnus, savukārt kāda meitene pūlī lauzusi roku, tomēr policija tikai patrulējusi un nav iejaukusies kārtības nodrošināšanai.

Kā norādīja Lukačovs, uz rīta pusi pie veikala pulcējušies aptuveni 100 pilsētas iedzīvotāju, kas rindu sākuši veidot jau iepriekšējās dienas vakarā. Kā ziņo laikraksts "Tukuma Ziņas", laikā no 2. līdz 5.novembrim Tukuma jaunatvērtajā veikalā "Drogas" notika akcija, kuras laikā pirmie 50 veikala apmeklētāji varēja bez maksas iegādāties preces 2, 3, 4 un 5 latu vērtībā. Akcijas pēdējā dienā, lai saņemtu iespēju iepirkties Ls 5 vērtībā, pilsētas iedzīvotāji sāka veidot rindu jau iepriekšējās dienas pievakarē. Lai gan lija un bija vēss, pilsētas iedzīvotāji jau ap plkst.18 sāka pulcēties pie veikala. "Tantuki kāvās, ka veikala logi rībēja vien. Viena sieviete alkohola reibumā bija agresīva un sita bērnus, savukārt kāda meitene pūlī lauzusi roku, tomēr policija tikai patrulējusi un nav iejaukusies kārtības nodrošināšanai," minēts kādā vēstulē laikraksta "Tukuma Ziņas" redakcijai. Kā norādīja Lukačovs, savu daļu vainas par notikušo ir jāuzņemas arī policijai, tomēr arī "Drogas" nav ievērojušas likumu un laikus informējušas par to, ka ilgāku laika posmu uz ielas varētu pulcēties liels ļaužu pūlis. Savukārt Tukuma veikala "Drogas" vadītāja Inese Ozola aģentūrai LETA norādīja, ka policija tomēr esot tikusi informēta par notiekošo uz ielas pie veikala, taču neko neesot darījusi. Tas, ka cilvēki vairāk nekā 16 stundas stāvējuši rindā, lai saņemtu Ls 5 atlaidi, ir pašu tukumnieku ziņā, norādīja Ozola. Direktore uzskata, ka iedzīvotāji paši ir vainīgi, ja, redzot, ka jau izveidojusies vairāk nekā 50 cilvēku gara rinda, tomēr turpinājuši stāvēt rindā, kas viņiem esot bijis pazemojoši. Ozola arī norādīja, ka neko nav spējusi izdarīt, lai novērstu pilsētas iedzīvotāju pazemošanos, stāvot rindā, skaidri redzot, ka tikai daļa iedzīvotāju saņems gaidīto atlaidi. "Esmu tikai izpildītāja. Visu, kas attiecas uz atlaižu akcijām, izlemj "Drogas" tīkla vadība Rīgā," sacīja Ozola.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu