Amerikāņu politiķis iesūdz tiesā Borata lomas atveidotāju

TVNET/CNN
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Saša Barons Koens (no kreisās) un Rojs Mors
Saša Barons Koens (no kreisās) un Rojs Mors Foto: AP/Sanpix

​Amerikāņu politiķis un jurists, Rojs Mors (Roy Moore), ir iesūdzējis tiesā britu komiķi Sašu Baronu Koenu, pieprasot no aktiera piedzīt vairākus miljonus dolāru lielu kompensāciju par izjokošanu Koena veidotajā šovā "Who is America?", vēstī portāls cnn.com.

Saša Barons Koens (46), kurš plašākai publikai pazīstams kā dažādu pretrunīgu tēlu atveidotājs, izliekoties par Izraēlas pretterorisma ekspertu, uzaicināja amerikāņu politiķi Roju Moru (71) uz interviju, sakot, ka saruna tiks translēta kādā no Izraēlas televīzijas kanāliem. 

Intervijas laikā Koens iejutās pretterorisma eksperta tēlā un pārbaudīja Moru ar "pedofīlu detektoru", kas "pārbaudes" laikā sāka pīkstēt, tādējādi norādot, ka politiķis ir pedofīls. 

Moru šāds joks ne pa jokam sadusmojis, un viņš vērsies tiesā ar prasību piedzīt no Koena vairāk nekā 95 miljonu dolāru lielu kompensāciju par morālo kaitējumu. 

Jāpiebilst, ka pērn Mors kandidēja uz vietu Amerikas Savienoto Valstu Senātā, taču priekšvēlēšanu kampaņas laikā vairākās sievietes nāca klajā ar paziņojumiem, ka Mors viņām agrā jaunībā uzmācies.

Sievietes norādīja, ka uzmākšanās epizodes notikušas 20.gadsimta 70. un 80.gados, - laikā, kad Mors jau sen bija pārkāpis pilngadības slieksni, bet cietušās bija vecuma posmā no 14 līdz 18 gadiem.

Mors visas apsūdzības noliedza, saucot tās par safabricējumiem un centieniem iedragāt viņa vēlēšanu kampaņu. 

Koens vēl nav sniedzis komentārus saistībā ar gaidāmo tiesvedību. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu