Reizniece-Ozola: ZZS neveidos koalīciju ar Saskaņu nekādās kombinācijās (15)

videointervijas arhīvs
Mārtiņš Daugulis/TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Katru pirmdienu un trešdienu tiešraidē TVNET tiek iztaujāti partiju sarakstu līderi, lai deputātu darba devējam – sabiedrībai - būtu vieglāk izlemt, kurus 100 tautas kalpus ņemt darbā 6.oktobrī.

Pirmdien, 10.septembrī, darba intervijā tika iztaujāta Zaļo un zemnieku savienības Rīgas saraksta līdere un finanšu ministre Dana Reizniece-Ozola.

Uz jautājumu par sarkanajām līnijām ZZS izpratnē koalīcijas veidošanas procesā Reizniece-Ozola norādīja, ka neredz iespēju ZZS veidot koalīciju ar Saskaņu nekādās kombinācijās. Kā iemesls tika minēts Saskaņas lojalitātes trūkums valstij.

Mēģinot apkopot ZZS partijas programmu “dažos vārdos”, Reizniece-Ozola norādīja, ka var piekrist, ka ZZS plāns ir turpināt iesākto.

Apkopojot skatītāju iesūtītos jautājumus, Reizniece-Ozola atbildēja arī par izdarīto finanšu uzraudzībā, nodokļu sistēmu un mikrouzņēmumu darbinieku situāciju kontekstā ar veselības aprūpi, kā arī uz citiem jautājumiem.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu