Iespējams, skaistākā māja Baltezerā - īpašums, kas ikviena acīm liks iemirdzēties

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Latvijas nekustamo īpašumu tirgū laiku pa laikam nonāk “īstas pērles” jeb īpašumi, kas citu vidū izceļas ar ko patiesi īpašu vai neierastu. Viens no tādiem šobrīd ir izvietots nekustamo īpašumu sludinājumu portālā City24.lv. Kā liecina informācija īpašuma aprakstā, tas atrodas patiesi unikālā vietā – uz pussalas Baltezera krastā, Priedkalnē. Greznais nams, ko varētu dēvēt par, iespējams, skaistāko māju Baltezerā, un tam pieguļošā teritorija pārdošanā tiek piedāvāti par 2 450 000 eiro.

Izsmalcinātais īpašums atrodas Priedkalnē, kas tiek uzskatīta par vienu no elitārākajām Pierīgas apdzīvotajām vietām. Tas sastāv no labiekārtotas teritorijas gandrīz divu hektāru platībā un greznas savrupmājas ar dzīvojamo platību 492 kvadrātmetru apmērā.

Foto: city24.lv

Pārdošanā esošās, klasiskā stilā ieturētās savrupmājas pirmajā stāvā ir izvietota ieejas halle, vestibils, kur skaisti izceļas greznas misiņa margu kāpnes, ēdamistaba, virtuve, kā arī viesistaba ar kamīnu, augstiem, ieapaļiem griestiem un milzīgiem logiem sienas garumā, kas telpu padara divtik gaišu un plašu.

Foto: city24.lv

Telpas savā starpā ir nodalītas ar dekoratīvām, izsmalcinātām arkām un kolonnām, kas kopējam skatam piešķir papildu grāciju. Vēl izsmalcinātāku un bagātāku auru telpās rada pēc īpaša pasūtījuma izvēlētās mēbeles un interjera aksesuāri. Reprezentatīvajā pirmā stāva līmenī atrodas arī kabinets un atsevišķa SPA zona ar baseinu, somu pirti, sporta zāli, garāžu un pagraba telpu.

Foto: city24.lv

Nama otrais stāvs tikmēr veidots kā atpūtas zona. Tā kāpņu hallē, kur grīdu klāj smalks augstas kvalitātes ozolkoka parkets, iespējams aplūkot lielformāta sienu gleznojumu, kas organiski saplūst ar dekoratīvajām sienu arkām un kolonnām. No pašas halles paveras burvīgs skats uz ezeru un pirmā stāva viesistabu. Otrajā stāvā ir izvietotas arī trīs guļamistabas, no kurām viena apvienota ar īpašu atpūtas zonu.

Foto: city24.lv

Nenoliedzami, šis īpašums izceļas ne tikai ar šarmu un izcilu greznību, bet arī labiekārtotu piemājas teritoriju, ko rotā dekoratīvie apstādījumi, krāšņi ziedi un dažnedažādi augi. Apskatīt māju Baltezerā!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu