TOP5: ekskluzīvākie dzīvokļi, kas šobrīd ir pārdošanā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: city24.lv

Izvēloties mājokli, katram ir savi kritēriji. Viens uzskata par svarīgu dzīvojamās platības kvadratūru un cenu, cits – lokācijas vietu, vēl kāds – interjeru. Protams, ir arī tādi pircēji, kas vēlas un var atļauties visu. Tāpēc nekustamo īpašumu sludinājumu portāls City24.lv apkopojis ekskluzīvākos pārdošanā esošos dzīvokļus Latvijā. Jāsaka, ka ar īpašu glanci un vērtību izceļas tieši galvaspilsētas apartamenti.

Unikāls īpašums ar neaizmirstamu panorāmu

Republikas laukumā prestižajā projektā “Centra Nams” tiek pārdots 209 kvadrātmetrus liels dzīvoklis, kas šarmē ne vien ar ārkārtīgi oriģinālo interjeru, bet arī pateicīgo un baudāmo lokācijas vietu. No apartamentu panorāmas logiem paveras skats uz Rīgas krastmalu un Daugavu. Saulrietu vērošana no šī mājokļa noteikti sagādās īpašu baudījumu. Unikālajam dzīvoklim ir divas guļamistabas, viesistaba, virtuve, kabinets un atpūtas zona ar ziemas dārzu. Tāpat ierīkota gaisa kondicionēšanas un rekuperācijas sistēma, gudrās mājas tehnoloģijas un citas ekstras. Aplūko unikālo īpašumu!

Foto: city24.lv

Elegants dzīvoklis galvaspilsētas sirdī

Pārdošanā nonācis 184,4 kvadrātmetrus plašs dzīvoklis Vecrīgas pašā sirdī - Tirgoņu ielā. Šo četru istabu mājokli var raksturot kā elegantu, taču piezemētu. Neitrālie toņi veiksmīgi mijiedarbojas ar izsmalcinātām mēbelēm un ekskluzīviem dizaina elementiem. No ēkas paveras skats uz ievērojamākajām Vecrīgas pērlēm - Pēterbaznīcu, Domā baznīcu un Rīgas rātsnamu. Jāmin, ka šie apartamenti nav vienīgie, ko ir iespēja iegādāties Tirgoņu ielas 11 namā. Aplūko dzīvokli galvaspilsētas sirdī!

Foto: city24.lv

Majestātiski apartamenti Klusajā centrā

Antonijas ielā jaunus saimniekus gaida 336 kvadrātmetrus liels mājoklis, kas pēc savas kvadratūras un plānojuma pielīdzināms gana plašai privātmājai. Tajā ir deviņas istabas, no kurām piecās ierīkotas guļamistabas. Šeit mājvietu varētu rast kāda kupla ģimene, kas mīl aristokrātisku dzīvesstilu un elitāru lokācijas vietu. Aplūko majestātiskos apartamentus!

Foto: city24.lv

Krāsains un pārdomāts dzīvoklis Vecrīgā

Ja doma par dzīvi Vecrīgā šķiet vilinoša, tad 349, 6 kvadrātmetrus plašais mājoklis Miesnieku ielā būs kā radīts. Ikdiena šajos apartamentos nebūs vienmuļa, jo dzīvokļa iekšējā apdarē, mēbelēs un interjera priekšmetos var saskatīt visas varavīksnes krāsas. Tas ir košs, taču gaumīgs un pārdomāts. Aplūko krāsaino un pārdomāto dzīvokli!

Foto: city24.lv

Dizaina mājoklis Pārdaugavā

Daugavas kreisajā krastā – Kuģu ielā – tiek pārdots piecu istabu dzīvoklis ar kopējo platību 279,5 kvadrātmetri. Mājoklis izceļas ar savu dizainu, kas ir ieguvis prestižu interjera balvu. To pilnībā realizējis dizaina nams Armani. No plašajiem dzīvokļa logiem paveras elpu aizraujošs skats uz Daugavu un Vecrīgu. Un, ja nu gadījumā ir vēlme piebraukt ar kuteri pie pašām mājām, tad šeit to var izdarīt bez problēmām. Aplūko dizaina mājokli!

Foto: city24.lv
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu