Vai jaunais iPhone būs salokāms? (4)

Lasi šovakar TVNET
TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: BNS

12.septembris ir diena, kad Apple prezentēs savas jaunākās viedierīces. Kādas tās būs, uzzināsim tikai vakarā, taču arī tagad netrūkst visnotaļ ticamas informācijas no pieredzējušiem ziņnešiem.

Ja runa ir par Apple jaunumiem, tad viens no ārvalstu medijos biežāk pieminētajiem informācijas avotiem ir tehnoloģiju industrijas analītiķis Mings Či Kuo. Atsaucoties uz viņa rīcībā esošo informāciju, 9to5mac.com vēsta, ka jaunumi ir sagatavoti, kā iPhone un Apple Watch, tā arī iPad un MacBook klāstā. Tiesa, trešdienas, 12.septembra pasākums var tikt veltīts iPhone un Apple viedpulkstenim, norāda interneta vietne. 

Apple produktu prezentācija 2017.gadā

Gaidāms, ka Apple ir sagatavojis trīs dažādus iPhone. Viens būs pilnveidots iPhone Xs ar 5,8 collu OLED ekrānu, kam piebiedrosies 6,5 collu modelis Xs Max. Paralēli šiem viedtālruņiem esot sagatavots arī lētāks iPhone Xr ar 6,1 collas LCD ekrānu, tiesa, tas sākotnēji būs pieejams ierobežotā apjomā, jo pastāvot "montāžas un ekrāna kvalitātes problēmas". 

Ceturtās paaudzes Apple Watch tikmēr iegūs jaunu dizainu ar šaurākām maliņām, tātad lielāku ekrānu līdzvērtīga izmēra korpusā, kā arī papildu funkcijas. Interesantākā no tām ir elektrokardiogrammas funkcija.

Mings Či Kuo savā ziņojumā norādījis arī uz citiem jaunumiem. To vidū ir bezvadu austiņas AirPods 2, kā arī viedtālruņu bezvadu uzlādes paliktnis AirPower. iPad ziņā viens no interesantākajiem jaunumiem ir iespējamā pāreja no Lightning ligzdas uz 18 vatu USB-C lādēšanas ligzdu, kā arī Face ID funkcijas iekļaušana. Klēpjdatoru klāstā tikmēr gaidāms jauns 12 collu MacBook ar Touch ID, taču bez lielākajās ierīcēs sastopamās skārienjoslas virs tastatūras.

Sekosim līdzi, kas un kā būs, tādēļ iegriezies TVNET arī šovakar. Prezentācijas sākums Kalifornijā - plkst.20 pēc Latvijas laika.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu