Divgadīgs bērns apēd sīknaudu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Vakar Kurzemē divus gadus vecs bērns atradis sīknaudu un vairākas monētas apēdis, pavēstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Arita Rudzīte.

Bērns nogādāts slimnīcā tālākas palīdzības saņemšanai.

Vakar slimnīcās nogādāti arī četri cilvēki ar spēcīgu, veselībai bīstamu alerģisku reakciju pēc kukaiņu dzēlieniem. Piemēram, Kurzemē 63 gadus vecam vīrietim, kurš veica āra darbus, iedzēla vairākas lapsenes. Vīrietim strauji pasliktinājās veselība un parādījās elpas trūkums. Sadzeltais vīrietis slimnīcā tika nogādāts ar nopietnu alerģisku reakciju.

Vienlaikus Rīgā 41 gadu vecam vīrietim lapsene iedzēla kaklā. Viņam pasliktinājās pašsajūta, bija grūtības elpot, turklāt vīrietis uz brīdi zaudēja arī samaņu. Vīrietis pēc palīdzības saņemšanas tika nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītās diennakts laikā NMPD mediķi devās uz 980 izsaukumiem, no kuriem 189 bija saistīti ar dažāda veida traumām un negadījumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu