Mūrniece: sākumā es bruku kopā pati un tad arī zaudēju ģimeni... Jā, es pati esmu vainīga! (7)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Uzņēmēja Linda Mūrniece raidījumā "Sieviete. Personīgi" atklāti dalās savā emocijās un pārdzīvojumos, kad bija ministres amatā un nemanīja, ka acu priekšā sabrūk ne tikai pati, bet arī viņas ģimene... Jautājums: cik, mēs sievietes maz spējam. Jā, arī it kā stiprās?

«Iekšlietu ministrija bija mani pārņēmusi pilnībā. Tas ir mans lielākais zaudējums, bet pati pie tā esmu vainīga. Tās bija 24 h diennaktī un, ja es paskatos tā laika fotogrāfijās, es sevi nepazītu.

Tur ir maz kas no cilvēka - tāda neliela nelaimes čupiņa, melni mati, acu nav vispār, 34 izmēra kostīmiņš - tur uzpūt un sabrūk,» par sevi tajā laikā atklāti stāsta Linda Mūrniece.

«Tas liecināja par to, kādā stāvoklī es esmu. Kādā esmu novesta... Un, ja es uzskatīju, ka lieliski tieku ar visu galā - ar darbu, mājām, ģimeni, bērniem, bērnu skolām sevi  - tie bija meli. Es bruku fiziski lēnām kopā pati un tikmēr jau bija sabrukusi mana ģimene....»

Uz jautājumu, kurš tur ir vainīgs, Linda atbild - es, kura nespēja izvērtēt prioritātes. "Prioritātei ir jābūt ģimenei, nevis darbam..."

Šonedēļ STV raidījumā «Sieviete. Personīgi» virpināsim «sieviete un vara» tēmu un runāsim ar spēcīgām sievietēm vadošos amatos - kāda ir dzīve tik atbildīgā amatā? Kā veiksmīgā karjera ietekmējusi viņu dzīvi, attiecības ģimenē un bērnu audzināšanu? Un ko par to saka ietekmīgu sieviešu vīri, kuriem nereti nākas samierināties ar «otrā plāna» lomu?

Linda Mūrniece tēmu turpina arī par to, cik, viņasprāt, sieviete spēj būt vai nebūt laba visās dzīves frontēs. 

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu